MMC-Medic // Hafıza Kartınıza Format & Şifre Silme

Sponsorlu Bağlantılar

mmeettiinn0033

mmeettiinn0033

Üye
usb kart okuyucu mudur

webmaster1806

Üye
MMCMEDİC de görmüyor lütfen yardımcı olurmusunuz...

ramazan39

Üye
sağolun iyi oldu bu ama 2 gb yok

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
:tşk:

sempatik1363

Üye
Reis hafıza kartı 8 gb ne yapıcam acilllllllllll

ad_min_2746

Üye
bu program bende de işe yaramadı!!!!!!!!!!!

kalemen

Üye
arkadaşlar ben kartı taktım algılama (okuma) sesi geliyo ama bilgisayarımda çıkmıyo yani pc okumuyo zaten kartı. ne yapmalıyım ??

(_Serseri_)

(_Serseri_)

Üye
saolasın

guzzul

guzzul

Üye
süpermiş yav eline saglık kardeş

Abdullah.819

Üye
arkadaşlar benım bı hafıza kartım vardı tele taktım bozuk hatası verıyor biçimlendirincede bir hata olustu diyor ne pc takıncada okumuyor ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz
şimdiden coq tşkler...

maRazaa

Üye
proqram için saqoL ama bunu proqramsız da yapabiLirsiniz hafıza kartınızı kart okuyucuya takıp pc ye takın ve biLqisayarım > özeLLikLer kısmından biçimLendir diyip format atabiLirsiniz hafıza kartınıza!

Ozinis

Üye
saolasın +++

serberiusss

serberiusss

Üye
Her Zaman %100 çaLışmasada İşe Yarayan ßi PrograM...PayLaşım için SaoL...

33bayram38

Üye
ellerinize sağlık

equ13

Üye
beyler o kadar aksiyona gerek yok.5800 express müzik model telefonlarda kırılıyor.bilginiz olsun.

cicci27

cicci27

Üye
elimde sandisk micro sd var büyütücü takıyorum sonra netbookuma takıyorum ama diski biçimlerdir diyo biçimlendiriyorum ama yazma korumalı diyor yardımlarınızı bekliyorum

saldunay

Üye
selam arkadaşlar bu purogram niye çalışmıyor vinrar çıkıyo bide ingilizce teşekürler

kınqmuco

Üye
Yha benm kartı gördü yesil tik işaretide cıkdı ama bi b*oka yaramıo cünki sürekli donuo bu program xDE yinede saqolunn :D:D

orhaan48

orhaan48

Üye
:off: Kartı takınca kırmızı renk te yazıyor çarpı işareti çıkıyor?
en kestrme yol 5800 olan bir arkadaşından rica et kartı ona tak şifre sorcak iptal de uygulamalar ,dosya yöneticisi ordan hafıza kartına girme sadece seçenekler hafıza kartı dosyası gibi bişey yazar ordan seçenekler biçimlendr ok dr

Üst Alt