mmc kartı 6600 görmedi arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rekod

rekod

Üye
    Konu Sahibi
mmc kartı 6600 görmedi arkadaşlar
:vur:biraz önce kullanıyordum şimdi kullanamaz oldum telde bi sorun vardı telede kartada ayrı ayrı format attım ama karta bilgisayardan attım ve tekrar kaktım kartı şimdi çalışmıyor tekrar göstermenin bir yolu varmı yok sa yeniden kartmı alıcam lütfen yardım.:vur: :vur: :vur: :vur:

worldcild

Üye
kartınmarkadası dandıkse sorunla karsılarsın aynısı bdnede oldu..gıttım değiştirdim..1 gb aldım ewe geldı kart 250 mb olmus..sora kartı görmedım bozuk dedi.aldıgın yere gıt değiştir bnnce

mservank

mservank

Üye
valla pek işine yaramaz gibi geliyo takıyorum 6630 a çalışmıyo görmüyo sonra kartık o metal yerleri var ya sarımtrak yerleri orayı elimle siliyorum bu sefer okuyo tozlanmıştır herhalde dene istersen(dediğim gibi pek işine yaramaz bu yöntem)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Marka mühim değil, b.Sayarda fat32 türü format attığına eminmisin! Bilgisayarıma girip karta sağ tıklayıp tekrar biçimlendir.. Fat32 olarak at ama hızlı formatı kesinlikle kullanma.. Bilgisayar kartı tanıyorsa kart ta hiçbir problem yoktur..! Telefon tanıdığında kartı telefondan tekrar biçimlendirmeni öneririm.. (hız ve tanım açısından) OK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt