MMC Kart ''Yazma Koruma'' Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 372477

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MMC Kart ''Yazma Koruma'' Sorunu
Arkadaşlar elimde 1 GB lık MMC kart var.(Adaptöre takılan SD kart değil , lütfen çentiği düzelt demeyin.) Ancak bilgisayardan karta veri atmaya çalıştığımda , yazma koruması var , kaldırın yada başka kart takın diyor...Karttan PC ye veri atabiliyorum fakat PC den karta atamıyorum...

Gittim başka kart okuyucu (Card Reader/Writer) aldım fakat hala aynı sorun devam ediyor...:allalla:

Karta telefondan (Nokia 7610) defalarca format atıp denememe rağmen olmuyor.(Kart şifreli değil , şifreyi kaldırma gibi bir durum yok)

Ne yapabilirim , gerçekten bu konuda bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum...Şimdiden teşekkürler...

rapman

rapman

Üye
kartın bozuk olabilir mi ?

WitchKing

Üye
hafıza kartın şifreli olabilirmi ?

bittigitti46

Üye
şifre felan sorunu değil bu kardeşim. kartta bir bozukluk sorunu.. benim eski telefonumun kartıda öyle olmuştu bi çare bulamadım. daha sonra kilit olan tarafı hafifce actım ek yerinden.. icine baktım kopuklluk felan yoktu bağlantı noktalarında daha sonra o kilit düğmesini söktüm Allah büyükmüş çalıştı resimlerimi felan almıştım. kartı gözden tamamen çıkartmak istiyorsan dediğimi yapabilirsin ki zaten kartın ölmüş benim bildiğim kadarıyla.. inş senin kartta çalışır zaten formatlamışsın felan içinde bişey yoktur fazla takma en fazla 10 tl :)

arşimet

Üye
yaa bu sorunla sık karşılaşılıyor sorun yook.. kartı biraz üfeleyin. usb yuvasını değişin.. ve de afınsoft koruması varsa iptal ettirin netteyseniz....bende olunca böyle yapıyorm sorun morun kalmıyor.. kolay gelisn

Necmati

Necmati

Üye
aynı sorun bende vardı bilgisayrıma format attım ancak öyle düzeldi benden demesi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt