Mizah Bölümünün Mesaj Sayısını Arttırmasının Engellenmesi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mizah Bölümünün Mesaj Sayısını Arttırmasının Engellenmesi Hakkında
Arkadaşlar aylardır sinirimi bozan bir husus mizah bölümünün mesaj sayısını arttırması.
Ne yazık ki çoğu zaman en tepedekiler bile kötü niyetle kullanıyorlar bu bölümü...
Örneğin bir üye girip "gülme ifadesi" kullanıyor (ki o bölümde cevap olarak genelde başka bir şey yazılmıyor) konuyu açan adam "gülene gülüyor". Bir başkası gelip gülüyor, ona da gülüyor. Güle güle bir sinerji oluşturmaya falan çalışıyorlar herhalde.

Bunun önüne gördükçe aynı adamın aynı konudaki mükerrer gülmelerini silerek geçmeye çalışıyorum ama olacak gibi değil, başa çıkamıyorum artık.

Bu bölümün "MaxiCep" açısından "oyun" bölümünden hiçbir farkı olmadığı gibi, iddia ediyorum, oyun bölümünde çok daha yaratıcı cevaplar gelmektedir konulara. Burada ne oluyor?
-:ehe
-:kop:
-:zuhaha:
-:kop2:
-:zuhaha::zuhaha:
-:ehe:ehe

Sürüp gidiyor...

Sizlerde kabul ederseniz mizah bölümünü oyun bölümüne denk hale getirelim.
Böylece hem mizah bölümünde konu ve mesaj karmaşası olmaz, daha düzgün hale gelir bölüm;
hem de bu olay kötüye kullanılarak rütbe arttırımı sağlanmaz.

Uyarı: Bu eylem gerçekleştirilirse pek çok üye "cırcır" edecektir. Haberiniz ola.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Anketini yapmıştı üyeler bunun, üyeler olumsuz bakmıştı aslında ama; bana göre olmalı. Yeni gelen elemanlar bir ay içinde binlerce mesaja ulaşıyor. Bunu engellemek adına iyi olacaktır.

Ya da

Üyelerin tepkisini azaltmak için günlük sınır getirsek; her üye için aynı gün içinde yazılan X mesajdan sonrası sayılmasın? Teknik imkan olursa bu daha iyi olur kanımca.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fikrin oldukça güzel Hasan...
Ancak mizah bölümü daha önce de söylediğim gibi oyun bölümünden farksız MaxiCep için; hatta çok daha "gereksiz" mesajlar atılan bir bölüm.

O bakımdan üyeler ne derse desin bu bölümün mesaj sayısını arttırmasını kesin olarak engellememiz daha yerinde olacaktır...

Ozan

Ozan

Admin
Kararsızım, üyeler mesaj sayısını illa destek ve yardımla mı arttıracak bu da var ? Üyelerin tatmini büyük oranda mesaj sayıları, biz mesaj sayılarını arttırmayı engelledikçe üyeler sıkılacak ve aktif olmayacaklardır.

Eşitlik adına da bir yandan arttırılmaması daha iyi olacak, kararsız kaldım dedigim gibi ..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi de konu dışında yorum yapsınlar?
Haber köşesinde yorum yapsınlar?
Her telden fotoğraflarda kuşlarının böceklerinin fotoğraflarını paylaşsınlar?
Hikaye, şiir yazsınlar, futbol muhabbeti yapsınlar, dini konularda kapışsınlar............

Bu forumda mesaj sayısını arttıran tonla GEYİK (cep telefonu-gsm-pc-dosyalar harici) bölüm var.
Ama bu bölümlerin hiçbirinde cevap olarak sadece;
-:kop:
-:ehe:ehe:ehe
-:zuhaha:
-:d::d::d:
-:kop2:
-:kop2::kop2:

yazılmıyor.

Bir fıkraya ne cevap verilebilir ki?!
Mizah bölümüne bir gir Ozan. Ve ilk sayfadaki tüm konulara bak. Verilen tüm cevaplara.
BU NE BÖYLE YA?
demezsen atalım bu konuyu arşive...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ağlarım:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Aga sınavlar da bitti ya, adam o parti senin bu parti benim kopup duruyor . :D

Ozan

Ozan

Admin
Aga sınavlar da bitti ya, adam o parti senin bu parti benim kopup duruyor . :D
Yok be Hasan ım nerde, sınavlar biteli 2 gün oldu ilk gün kıza ayırdık zamanımızı ikinci gün arabamıza. Yine evdeyiz, yine buralarda uğraşıyoruz işte ... Partiler geçti artık benden, hem zaten maddi imkan meselesi benim için artık biraz :)

Mizah bölümünde mesaj sayısı artmasını durdurdum, yarın da muhtemelen milletin mesaj sayıları düşer. Konuyla ilgili açıklama metnine yer vericem Site Hakkında bölümünde.

İyi Çalışmalar :hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eskiden at avrat silah idi şimdi avrat at site olmuş =D Neyse, ellerine sağlık! Mesaj sayısının artışının o bölümde durması çok iyi. Oraya yazılan mesaj sayıları da düştü mü harika olacak. Yalnız bütün aktif üyeler "traşlanacak". Hadi benim saç sakal hafif kısalacak ama bazıları cidden ağda olayına girecek...
Acilen site hakkında duyuru yapsan iyi olur Ozan'ın. Özel mesaj kutuma yazık (=

Ozan

Ozan

Admin
Gece site hakkında bölümüne konu açmıştım Atacım, no problema :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yavrı milletin konu sayıları düştü ama mesaj sayılarında hiçbir şey değişmedi...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bende düşmüş görünüyor sanki Ata. Site hakkında bölümündeki konuda karşılaştırma yapanlar da olmuş.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hasan'ım, ben özellikle kayıt ettim bazı insanların mesaj sayılarını. Öncesi-sonrası diye mizahî bir konu açacaktım zira.

Değişiklik olmadı mesajlarda.

Ozan

Ozan

Admin
Valla sistem otomatik, düşen düşmüş olmalı ...
Daha önce de oyun ve gereksizler de de kapatınca düşmüştü. Sistem her türlü düşürür .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt