MIUI Yükledim !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
MIUI Yükledim !
Beyler telefonuma MIUI ROM yükledim hafıza kartı yok dahili hafızaya yükledim orayı görmüyor türkçe dil paketini atmak için usb bağlıyorum pc tanımıyor ne yapmam lazım acil yardım lütfen.

baranselona

baranselona

Üye
donanımhaberdeki konuda bu konu hakkında bilgilendirme görmüştüm halletmişlerdi gerçek bilgili insanlardan yardım almalısın bence...

----------Eklendi @ 23:31:23 ---------- Yazıldı @ 23:21:15 ----------

şöyle bi cevap var alıntı yapayım

""Kendi sorunumu çözdüm.X5 settingsten storage selection bölümünde enable ums on secondary device işaretleyip yeniden başlattım düzeldi. ""

kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
bRnSL kardeşim saol yaptım oldu bi sorum daha var ilk defa Rom yükledimde menü yok mu bunda?

baranselona

baranselona

Üye
miui rom da menü diye bir olay yok pm deki soruna cevap veremedim mesaj göndermeden önce posta kutunu kontrol edip boşaltsan iyi olur şu an sana kimse mesaj gönderemez...

kncrpn

kncrpn

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğimiz uygulamaları nasıl görcez hocam bide overclock yapmadm ama 1ghz gösteriyor işlemciyi sadece gösterge mi yoksa kendi kendine overclock mu yapms?

baranselona

baranselona

Üye
ben miui kullanmadım hiç.. uygulamaları falan nasıl yükleyeceğin dh deki ana konunun ilk sayfasında falan vardır büyük ihtimal.. işlemci otomatik 1 ghz de geliyor sen ister 1.2 ye ayarla istersen 500 e ayarla sana kalmış bişey...

kloı123

kloı123

Üye
kardes biri bana anlatırmı root yapmayı lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt