Galaxy S3 i9300 MIUI V7

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
MIUI V7
Arkadaşlar S3 MIUI Rom Kurdum ama çince uygulamalar yüzünden kaldaırdım çince uygulamalar yok etmek mümkünmü birde romda güvenlik açısından terettüdüm var bilgilerime erişeblirlermi sizce
Arkadaşlar Lütfen Rom Gerçekten Hızlı S3 e Kurduğum en hızlı rom ama çince uygulamlar çokkk rahatsız edici

byl82

Kapalı Hesap
Kurarken türkçe olarak kuruluyor bende kullanıyorum ama çince bir şeye rastlamadım sen hangi sürümü kurdun

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
mıuı 7 sürümünü kurdum tamamne türkce ama müzik çalar ve bazı diğer uygulamlar çince birkaç farklı uygulama var çince

frezby1

frezby1

Üye
benım s4 de mıuı v7 kurulu on numara bı os bır ıkı ufak bug dısında gayet guzel sanırım sen anladıgım kadarı ıle telı turkce kurdun ama kurlum da gelen cınce market ve benzerı bırkac programdan rahatsız oldugun ıcın kaldırmıssın cok basıt mıuı romu kurduguna gore super su ve gapps yı kurabılırsın dıye dusunuyorum
gelelım ıslemlere
tele es doya veya root yetkısı alarak system degısıklıgı yapabılecegın bır dosya yonetıcısı kur
sora dosya yonetıcısını supersu ıle root yetkısı ver
ardından
/system/app ve /system/prıv-app klasorlerını ıyıce kontrol et o rahatsız oldugun cınce programlar bu ıkı klasorde mevcut sıl ve yenıden baslat artık o dosyalar yok olmus olacak
kolya gelsın sorumluluk sana aıt

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
benım s4 de mıuı v7 kurulu on numara bı os bır ıkı ufak bug dısında gayet guzel sanırım sen anladıgım kadarı ıle telı turkce kurdun ama kurlum da gelen cınce market ve benzerı bırkac programdan rahatsız oldugun ıcın kaldırmıssın cok basıt mıuı romu kurduguna gore super su ve gapps yı kurabılırsın dıye dusunuyorum
gelelım ıslemlere
tele es doya veya root yetkısı alarak system degısıklıgı yapabılecegın bır dosya yonetıcısı kur
sora dosya yonetıcısını supersu ıle root yetkısı ver
ardından
/system/app ve /system/prıv-app klasorlerını ıyıce kontrol et o rahatsız oldugun cınce programlar bu ıkı klasorde mevcut sıl ve yenıden baslat artık o dosyalar yok olmus olacak
kolya gelsın sorumluluk sana aıt
tabikide sizi sorumlu tutacak değilim ama sistem açılmaz oluyor kaldırınca uygulamaları

frezby1

frezby1

Üye
androıd ege androıd system araclarını kaldırmıyorsan boyle bı sorun olmaması gerekıyor sen bıyerde yanlıs yapmıs ola bılırsın menude kaldırmak ıstedıgın uygulmalerı ıyı ezberle systemden onları sıl onun dısında hıcbırseye dokunma eger bu sekılde yapıyorsan problem olmaması gerekıyor
bu benım sureklı kullandıgım yontemdır

erbasgoktug

erbasgoktug

Üye
Miui marketi silerseniz telefon açılış ekranında kendini sürekli resetler. Onun harici çinçe uygulamaları google play storedan 'uninstall' yazarak ilk çıkan uygulamayı indirerek kaldırın, sıfır sıkıntı.

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
Miui v7 link verebilir misiniz gapps ve super su ile birlikte toplu link lazim ?

frezby1

frezby1

Üye
Miui v7 link verebilir misiniz gapps ve super su ile birlikte toplu link lazim ?
rom
gapps 4.4
super su

Takipçi Satın Al

Üst Alt