miskinler tekkesi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
miskinler tekkesi...
Evet arkadaşlar burası miskinler tekkesi buraya yaptığımız miskinlikleri yazacağız...
Aman ha miskinlik yapıp yazmamazlık etmeyin:d:

Hadi ilk miskinlik benden;

* su bardağı ve sürahi (su doldurulan kap) ablamla benim aramda eşit mesafede olduğu halde içeceğim bir bardak suyu rica ile ona doldurttum... :)

night_jack

night_jack

Üye
Konunuzu oyun bölümüne açmanız lazımdı ama şikayet ederekte o bölüme yetkili taşır.
Bu arada miskinlik mi bilmiyorum ama yazınızı okurken gözlerim bozuluyor gibi oluyor,sanki birbirinine geçiyor harfler.

Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
Konunuzu oyun bölümüne açmanız lazımdı ama şikayet ederekte o bölüme yetkili taşır.
Bu arada miskinlik mi bilmiyorum ama yazınızı okurken gözlerim bozuluyor gibi oluyor,sanki birbirinine geçiyor harfler.

Tamam mobil olmadığınızdan kaynaklanıyor itatiği kaldırırım...
Oyun bölünü hiç bilmiyordum şikayetle taşırım teşekkürler...

dready112

dready112

Üye

Tamam mobil olmadığınızdan kaynaklanıyor itatiği kaldırırım...
Oyun bölünü hiç bilmiyordum şikayetle taşırım teşekkürler...
yoo burası da gayet iyi bence taşıtma :) oyuna da benzemiyo pek zaten. :)

Benim sıkça yaptığım bi miskinlik var ki akıllara zarar :) Yazmadan edemiycem.

Odamda akvaryumum var ve balıkların yem saatleri sabah 9 ile akşam 9 olarak belli, aksatmadan o saatlerde atmaya çalışıyorum ki alışkanlık haline getirsinler, daha eğlenceli oluyor zıplıyorlar saati gelince :) Her neyse, bir kaç zaman böyle atıyordum yemlerini. Bi zaman sonra 9'da uyanıp, yataktan kalkıp, yemi atıp tekrar uyumak zor gelmeye başladı ve büyük miskinliğim devreye girdi :)
Sabah 9'da telefonumun "Yem" alarmı çalıyor, telefonu uykulu bir şekilde elime alıyorum ve yan odadaki kız kardeşime sms atıyorum "balıklara yem ver" :d: ilk attığım gün benim evde olmadığımı sanmış, odaya bir girdi şok oldu, deli misin nesin diyor bana :) Ondan sonra da her gün alarmım çalar ve dibimdeki akvaryuma yem atmak için yan odada uyuyan kardeşimi sms'le uyandırıp ona attırırım :)

Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi

Odamda akvaryumum var ve balıkların yem saatleri sabah 9 ile akşam 9 olarak belli, aksatmadan o saatlerde atmaya çalışıyorum ki alışkanlık haline getirsinler, daha eğlenceli oluyor zıplıyorlar saati gelince :) Her neyse, bir kaç zaman böyle atıyordum yemlerini. Bi zaman sonra 9'da uyanıp, yataktan kalkıp, yemi atıp tekrar uyumak zor gelmeye başladı ve büyük miskinliğim devreye girdi :)
Sabah 9'da telefonumun "Yem" alarmı çalıyor, telefonu uykulu bir şekilde elime alıyorum ve yan odadaki kız kardeşime sms atıyorum "balıklara yem ver" :d: ilk attığım gün benim evde olmadığımı sanmış, odaya bir girdi şok oldu, deli misin nesin diyor bana :) Ondan sonra da her gün alarmım çalar ve dibimdeki akvaryuma yem atmak için yan odada uyuyan kardeşimi sms'le uyandırıp ona attırırım :)

Valla bende oyuna benzetememiştim ama arkadaş taşıdı ayıp olcak bidaha mesaj atarsam.
Valla miskinlıkte çığır açmişsın sen :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Çok güldüm ya helal valla harbiden çığır açmışsın miskinlikte :)

• Beğen
Tepkiler: dready112
ismail

ismail

Üye
sabahtan akşama kadar uzanmakta sayılıyor mu? :ehe

Telefonumu şarja takmam gerekirken daha yatmamış olan anneme taktırmam :)

ismail

ismail

Üye
herkes miskin olacak :D

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Ramazan Ayı'nda bir gün 18:00 a kadar uyudum:D

Havvali

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
bu miskinliği kim yapmıştır bilmem :) ablam memleketen ıspartaya sınava gitti o gitti gideli bardağımı bile yıkamadım sonunda ablam bütünleme sınavından bir hafta sonra geldi ve bardakları yıkadı....

ismail

ismail

Üye
VAllah bende yazcam ama havvali kardeşim seninde dediğin gebi yazmaya eriniyom :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt