Misimovic kadro dışı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Misimovic kadro dışı
Galatasaray'da kötü gidişatın ilk faturası Misimovic'e kesildi. Bosna-Hersekli oyuncu yarından itibaren A2 takımıyla çalışmalarına devam edecek








Manisaspor yenilgisi sonrasında bazı futbolcularla ilgili radikal kararlar alabileceğini açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi düğmeye bastı. Rumen teknik adamın umursamaz tavırları ve sahadaki performansından memnun olmadığı Zvjezdan Misimovic, Kayserispor maçı öncesinde kadro dışı bırakıldı.
Hagi, "Geldiğim gün, oyuncuları izleyeceğimi ve buna göre bir analiz yapacağımı söylemiştim. Şu anda da bunu yapıyorum. Ancak bazı oyuncularla ilgili acil kararlar alabiliriz. Belki devre arasını bile beklemeye gerek görmeyebilirim. Çünkü böyle gitmez. İsim vermiyorum ama bazı futbolcuların sahaya yansıttıkları görüntü hiç hoşuma gitmiyor." şeklindeki açıklamasıyla öğrencilerine gözdağı vermişti.
Bazı futbolcuların sahada sergiledikleri performans ve tavırlarından memnun olmadığını açıkça dile getiren Rumen teknik adam ne kadar ciddi olduğunu gösterdi.. Bu sezon büyük hedeflerle transfer edilen ancak beklentileri henüz karşılayamayan Zvjezdan Misimovic teknik heyetin kararı doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. Bosna-Hersekli futbolcunun A2 takımıyla antrenmanlara çıkacağı açıklandı.
Galatasaray yönetiminin uzun uğraşlar sonunda Wolfsburg'dan transfer ettiği Misimovic Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 9 maçta henüz golle tanışamadı. Bu maçların üçünde 90 dakika sahada kalan yıldız futbolcu istatistiklerine sadece bir asist yazdırabildi.
Gheorghe Hagi'nin aldığı bu karar Galatasaray ile Misimovic arasındaki iplerin koptuğu anlamına gelmiyor. Zira kadro dışı kararı sadece Kayserispor maçı için geçerli olacak. Bosna-Hersekli yıldızın tavırlarında ve antrenmanlardaki performasında düzelme görülmesi halinde Misimovic 14. haftadaki Beşiktaş derbisinde yeniden takımdaki yerini alabilecek.
Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçinen Galatasaray'da Misimovic'ten sonra başka futbolcuların da kadro dışı kalıp kalmayacağını ise zaman gösterecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt