.Miroslav Stoch'tan güzel haber

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Miroslav Stoch'tan güzel haber
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda, 30 Ocak Çarşamba günü Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından başladı.

Geçen hafta içinde Bursaspor ile oynanan maçta sağ omzundan sakatlanan Miroslav Stoch, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Kupası’nda mücadele eden Joseph Yobo antrenmanda yer almadı. Sezer Öztürk ve Selçuk Şahin ise antrenmanda çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Gaziantepspor maçında görev alan oyuncularımız salonda yaptıkları kuvvet ve üst sahada yaptıkları çabukluk çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde yaptıkları 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından, antrenman 4 minyatür kaleli maçla noktalandı.

Sivasspor maçı hazırlıkları, 29 Ocak Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Saat 12.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek bu antrenmanı ardından, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Fenerbahçe kafilesi Sivas’a hareket edecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt