Mirc'den Telefon İçin Oyun,Program Vs. Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desperadoo

Üye
    Konu Sahibi
Mirc'den Telefon İçin Oyun,Program Vs. Yükleme
Evet Arkadaşlar Size Mirc programından oyun,uygulama vs. yüklemeyi anlatıcam.

Öncelikle Mirc Programını Yükleyin..

Sonra mirc server ı olan efnet server ını indirin ve bu indirdiğiniz dosyayı c sürücüsündeki mirc klasörünün içine kopyalayın.İçindeki dosya ile değiştirin.

Sonra Mirc programını çalıştırın ve resimde de gördüğünüz gibi options tuşuna basın bir pencere gelecek.O pencerede serverlar yazan yere girin ve efnet random us server ı seçin sonra servere bağlana tıklayın..

Resimi bu adresten indirip bakabilirsiniz.

Bir Süre bekledikten sonra sizin önünüze kanallar listesi çıkacaktır oraya mediaplace yazarak bu kanala bağlanın.Açılan pencerede hangi programı taratmak istiyorsanız.Onun adını @find ---- olarak chat sayfasına yazın.Örnek:@find fifa2006

Sonra yanda size bir çok pencere açılacaktır.O pencerelerden bir tanesine girerek /ctcp ile başlayan yeri kopyalayın ve chat sayfasına yapıştırın.Örnek:/ctcp Equ- s60v3 sonra size bir pencere çıkacak ordan kabul seçeneğini seçin.Ve sağ tarafta yeni bir pencere daha açılacak.İlk penceredeki programın yüklü oldugu yere bakarak programı yüklemeye çalışacaksınız.Örnek://matches found in [/mediaplace releases\2006\june\0606 programın yüklü oldugu yer burası.Bunu ilk penceremizden gördük ve ikinci açılan penceremize gidip /dir yazalım sonra adamın bilgisayarındaki dosyalar çıkacak.Sonra /cd mediaplace releases yazarız(üsteki örneğe göre gidiyorum)sonra /cd 2005 sonra /cd june sonra /cd 0606 en son ise tekrar bir /dir yazarız bir çok program çıkabilir.Bunlar içinden istediğimiz programın adını kopyalarız.ve chat sayfasına /get program ismi (örnek:/get fifa2006.zip) yaparız.Program bilgisayarımıza yüklenir.

Eksiğim varsa özür dilerim.İnşallah iyi anlatmışımdır.

boralex

boralex

Üye
Dostum programı indirip kurdum.Fakat ayarlar kısmında EFnet us server seçeneği mevcut değil...

desperadoo

Üye
    Konu Sahibi
boralex' Alıntı:
Dostum programı indirip kurdum.Fakat ayarlar kısmında EFnet us server seçeneği mevcut değil...

Kardeş 2. söylediğim yüklemeyi yap.Yani efnet us servers ı indircen linki yukarıda var.Sonra onu mirc i nereye kurduysan onun içine yapıştırcan.

boralex

boralex

Üye
sağol

desperadoo

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek !!!Önemli Değil

mahironur

Üye
saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...