Miras kaldı 26 yıllık kocasını terk etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Miras kaldı 26 yıllık kocasını terk etti
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, babasından 235 bin YTL miras kalan kadın evini terk etti. Bunun şaka olabilceğini düşünen kocası ise, polise 'kayıp' müracaatında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Sıracevizler Mahallesi 2. Sungurlu Çıkmazı'nda ikamet eden Nazife Dinç'e (46), babasından 235 bin YTL miras kaldı. Mirası alan Nazife Dinç, evini terk etti. Kendisini arayan eşi Celil Dinç'e (48); 'Beni arama sakın, evi terk ettim, artık hayatınızda yokum' diyen Nazife Dinç'ten 4 gündür haber alınamıyor.

Polise 'Kayıp müracaatında bulunan Celil Dinç; "26 yıllık resmi nikahlı eşime babasından 235 bin YTL para miras kaldı. Eşim miras kaldıktan sonra alışveriş yapıp, sağa sola çok para harcamaya başladı. Kendisini ikaz ettim, ama beni dinlemeyerek para harcamaya devam etti. Son olarak 4 gün önce evden ayrıldı. Cep telefonuma 'Beni arama sakın, ben evi terk ettim, artık hayatınızda yokum' diye mesaj attı. Mesajı ciddiye almadım, bunun şaka olabileceğini düşündüm. Bugüne kadar kendisinden haber alamadım" dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

omayra

Üye
para kazanan erkekler önce arabalarını sonra eşlerini değiştirir bizim ülkemizde :) Burada hayat biraz tersine dönmüş görünüyor :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İnsanın Huzuru Olsun Parası Olmasın.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Adamın fotoğrafını bir görmek lazım.
:ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
kimbilir bunca zaman kadına ne yaptı o adam yada para geldikten sonra neler yaptı yoksa kadın neden kaçsın bunca yıllık evlilikten sonra..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
kimbilir bunca zaman kadına ne yaptı o adam yada para geldikten sonra neler yaptı yoksa kadın neden kaçsın bunca yıllık evlilikten sonra..

Kadının karakterini bilmiyoruz ki...
Belki yakışıklı bulmuştur bir tane kendine belki aşırı bencildir tek başına yemek istiyordur parayı, dahası belki de kaçırılmış ve zorla bu mesajlar attırılmıştır kendisine vs...

İnsanoğlu para yüzünden öylesine değişebiliyor ve yine para yüzünden öylesine acımasız olabiliyor ya da acımasızca davranışlara maruz kalabiliyor ki...

Ne olduğunu tahmin etmek yalnızca bu bilgiye dayanarak,
zor...

Chops

Chops

Üye
paylaşım için sağol

c3r3n

c3r3n

Üye
Para insanı böyle mi yapıyor acaba..? :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
babasına üzülmüyoda kalan mirasa seviniyo aman hayır işler o parayla bi de eşini terk etmiş böle insanlar varken ...

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
para kazanan erkekler önce arabalarını sonra eşlerini değiştirir bizim ülkemizde :) Burada hayat biraz tersine dönmüş görünüyor :ehe
:)aynen erkek yapınca kadın eskidi oluyor...kadın yapınca hain...

Salihyet

Salihyet

Üye
bana o kdr para kalsa , direk 235 bin ytl ödüllü avatar yarışması yaparım xD :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt