minooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

Üye
eskilerin muhabbetiymiş bakıyorumda herkes tuğgeneral mod emektar ben kaçıyım olmazsa ziyade olsun yiii akşamlaar

bazı arkadaşlar nerede oldugunu unuttu galiba gereksiz

ileri de mod olmayı düşündüğün çok belli ama gittiğin yol, yol değil uyarayım en baştan

forum kurallarına uyuyorum sadece benim yolum yoldur sen kasma kendini rahat ol

minoo

Üye
Vayy Anılım ben sana kurban ya gel özledim seni

anlatmak istediğim de bu zaten sen uyuyor musun uymuyor musun napıyorsan yap, ancak başkalarına bulaşma mesela sana karşı yapılmayan yorumlara cevap verme ortamı germe

ayrıca ben sana nerede taktım biliyor musun zamanında bir yarışma vardı kimse oy vermedi ağlayarak bıraktın yarışmayı bir tripler falan,sonra şu hainlik muhabbeti falan iyice kıl kaptım yani.Son olarak bugünkü konuyu da baltaladın her yerden çıkıyorsun kısacası.

neyse tepe lambaları yanmaya başladı seninle ilgili söyleyeceklerim bu kadar

arkadaşım seninle tartışmaya girmek istemiyorum

anıl sen asker falan mısın hayırdır

Placebo-

Üye
2'li tartışmalarınız burda bizi rahatsız ederek yapmak yerine özel mesajdan yapsanız ikiniz içinde daha hayırlı olur.

Tepkiler: Kingmortall
2'li tartışmalarınız burda bizi rahatsız ederek yapmak yerine özel mesajdan yapsanız ikiniz içinde daha hayırlı olur.

ben hiç bişey yapmadım arkadaş atarlandı biraz forum kurallarına uyuyuyorum diye sataşıyor çok ilginç insanlar var

Revengeful

Emekli Yönetici
Onu isteyen cok var ama ben kaçmak istemiyorum

minoo

Üye
Arkadaşım konuda 2 tane konu dışı yöneticisi var. Zaten kurala aykırı olan durumda biz şikayete gerek kalmadan müdahale ediyoruz. Bunu söyletiyorsunuz bize zorla, sonra da yetkileri var diye hava atıyorlar diyorsunuz.

Yeter kapatın şu muhabbeti. Ne mesaj silmek istiyorum, ne de konuyu kapatmak istiyorum!

Tepkiler: Kingmortall ve Placebo-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...