Kadının olduğu yerde medeniyet vardır...Neden siteye kızlar üye olmuyor diyenler vardı. Forum askeriye gibi ortamdı eskiden. En azından bir hemşire de olsa bir bayan olsun dedik forumda. Bu yüzden sahte bir hesap açalım en azından bayan üyemiz var diyebilelim dedik.
Sorunun cevabı ise: Şifreyi unuttuk
Neden siteye kızlar üye olmuyor diyenler vardı. Forum askeriye gibi ortamdı eskiden. En azından bir hemşire de olsa bir bayan olsun dedik forumda. Bu yüzden sahte bir hesap açalım en azından bayan üyemiz var diyebilelim dedik.
Onun sahte olduğunu bilmiyordum :ONeden siteye kızlar üye olmuyor diyenler vardı. Forum askeriye gibi ortamdı eskiden. En azından bir hemşire de olsa bir bayan olsun dedik forumda. Bu yüzden sahte bir hesap açalım en azından bayan üyemiz var diyebilelim dedik.

sahte değil tepkilerinden bayan oldugundan eminimOnun sahte olduğunu bilmiyordum :O![]()
ha işte tamda bu yüzden gittii çok değerli bir insandıNefes alsın yeter birtane daha sahte hesap açın![]()
![]()
![]()
Eski bir üyemizden yardım aldık bu konuda. Kendisi kimlik karmaşası içindeydi.sahte değil tepkilerinden bayan oldugundan eminim
Yoksa Minoo bölücü mü ?yarışmalarda böldüğü oylardan payıma düşeni istiyorum, belki kazanacaktım lan
yok artik....Eski bir üyemizden yardım aldık bu konuda. Kendisi kimlik karmaşası içindeydi.