pelın_ DiaBLoS' Alıntı: Yahu , nasıl bir sakızmış . Merak ettik ... Genişletmek için tıkla ... güzel bi sakızdı yeni almıştık böle tadı yeni geliyodu ondan atamadık ali buarada ben pelin pelin _pınar aynı olunca sölemek istedım karıstırıyosunya sürekli
DiaBLoS' Alıntı: Yahu , nasıl bir sakızmış . Merak ettik ... Genişletmek için tıkla ... güzel bi sakızdı yeni almıştık böle tadı yeni geliyodu ondan atamadık ali buarada ben pelin pelin _pınar aynı olunca sölemek istedım karıstırıyosunya sürekli
serinaga Üye pelın_' Alıntı: alısırsın Genişletmek için tıkla ... Ama nassııı ? inan ki zor geliyo, harbi şimdi halen telden mi yazıyorsunuz ??? Hem hem şarj felan dayanmaz sürekli telden yaaa ...
pelın_' Alıntı: alısırsın Genişletmek için tıkla ... Ama nassııı ? inan ki zor geliyo, harbi şimdi halen telden mi yazıyorsunuz ??? Hem hem şarj felan dayanmaz sürekli telden yaaa ...
pelın_ N1C<-lazımdeğil' Alıntı: Keşke resim çekseydiniz Genişletmek için tıkla ... inan hiç resimilk halimiz yoktu o yüzden çekmedik ama bidahaki sefere söz
N1C<-lazımdeğil' Alıntı: Keşke resim çekseydiniz Genişletmek için tıkla ... inan hiç resimilk halimiz yoktu o yüzden çekmedik ama bidahaki sefere söz
pelın_ minoo' Alıntı: Pelin, bşeyler yapalım yine Genişletmek için tıkla ... yapalım kız bugün araycaktım ama 4 gibi evdesindir diye aramdım
minoo' Alıntı: Pelin, bşeyler yapalım yine Genişletmek için tıkla ... yapalım kız bugün araycaktım ama 4 gibi evdesindir diye aramdım
minoo Üye Konu Sahibi Bugün boş günümdü yavrum gitmedim okula evdeydim. Yarın da evdeyim. Pazartesiye kadar evdeyim
pelın_ minoo' Alıntı: Bugün boş günümdü yavrum gitmedim okula evdeydim. Yarın da evdeyim. Pazartesiye kadar evdeyim Genişletmek için tıkla ... şirkete gitmeseydin bugün bi kahve içecektik hıhh
minoo' Alıntı: Bugün boş günümdü yavrum gitmedim okula evdeydim. Yarın da evdeyim. Pazartesiye kadar evdeyim Genişletmek için tıkla ... şirkete gitmeseydin bugün bi kahve içecektik hıhh
minoo Üye Konu Sahibi Sen yazmasaydın açık kalacaktı. İlgisiz alakasız konuları gündeme taşımayın yeniden!