minoo - Bayan Bölümü Yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
minoo - Bayan Bölümü Yöneticisi
Merhaba arkadaşlar,

2010'un flaş üyesi minoo arkadaşımız da bayan bölümü yöneticisi olarak artık aramızda. Kendisinden bahsetmeyeceğim, hemen hemen hepimiz ne kadar sevecen ve samimi birisi olduğunu biliyoruz.

Öncelikle tebrik ederim ve aramıza hoş geldin Pınar.

İlk başlarda zorlanacağın aşikar, biz de zorlandık ilk başta.. Bunun için sınavlarını da atlatana kadar, yönetim işlevleri üzerinde senden tam performanslı bir etkinlik beklemiyoruz. Bunu belirteyim. Sınavlarından sonraki zamanda ise bayan bölümünü canlandırman, bayan üyelerin o bölümde aktifliğini arttırmak senin görevin. Zaten bayanlar o bölümde aktiflik sağlayınca erkeklerin bir çoğu da haliyle orada da aktiflik sağlayacak. Zamanla sana ek yetkiler verilebilir, ya da sen isteyebilirsin bu ek yetkiyi.

Değinmem gereken diğer bir husus, yönetimde kişiselliğe yer olmadığıdır. Şu anda bu odayı gören arkadaşlarla, yani yöneticilerle kişisel bir problem yaşamış ya da yaşayacak olabilirsin. Hiç kuşkusuz ki ilerleyen zamanlarda mutlaka bir konuyu tartışacağız, ancak bu kesinlikle kişisel olarak algılanmamalıdır. Forumun herhangi bir bölümünde kafanıza göre takılabilirsiniz, ancak bu bölümde forumun çıkarlarına göre düşünmek ve tartışmak zorundayız. Dolayısıyla, hem geçmiş geçmişte kaldı hem de gelecekte tartışacağımız konularda kişisel üstünlükler kırgınlıklar değil forumun çıkarları önce gelmelidir. Buna çok dikkat etmemiz lazım, sadece sen değil tüm yöneticiler için yazıyorum bunu.

Şimdi sen yönetici olunca üye olarak davranışlarınla ilgili bir takım değişiklikler oldu, kısaca anlatmak gerekirse: Yönetici olmak, üye olmaktan tamamen farklı. Bu üyeler ile yöneticiler arasında ast-üst yani hiyerarşik bir yapı olduğu anlamına kesinlikle gelmiyor. Hepimiz üyeyiz sonuçta ancak, üyelerden yönetici olarak farkımız, tüm üyelere aynı mesafede yaklaşıyor olmamız. Üyelerin kendi aralarında sorunlar olabilir, ancak biz üyelerle sorunumuz var, onla muhattap olmayız gibi kişisel güdülerle hareket edemeyiz, böyle bir düşüncemiz olamaz.

Sana ayrıca belirtmem gereken özel bir husus var. Yönetim odasında konuşulanların ve yönetimle ilgili hususların gizliliği hakkında. Bu çok hassas olduğumuz bir konudur ki bu sene içerisinde ne yazık ki sevdiğimiz bir arkadaşımızı yönetim gizliliğini koruyamadı diye yöneticilik görevinden almak zorunda kaldık. Neyse, bu önemsiz, önemli olan bu bölümde konuşulan tüm konuların sadece burada kalması. Misal bir üye hakkında yöneticilik önerisi mi yapıldı, bu kesinlikle burada kalacak, ne yöneticiliği konuşulan üyenin bundan haberi olacak, ne de 'çok samimi olsan dahi' başka bir üyenin .. Bu oda kutsal mekan yani.

Geri kalan tüm yönetim fonksiyonları, yöneticilerin dikkat etmesi gereken hususlar için şu konuları okuman şart:

Takıldığın bir yer mutlaka olacak, takıldığın noktaları bize soracaksın biz sana yardımcı olacağız. Bu konuda çekinceye düşmene gerek yok kesinlikle.

Görevini layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yok, başarılar. :oke:

minoo

minoo

Üye
çok teşekkür ederim beni böyle bir göreve uygun gördüğünüz için.mutlu oldum açıkçası :)
birazdan verdiğin konuları da okuyacağım abi teşekkür ederim..

Merhaba arkadaşlar,

Değinmem gereken diğer bir husus, yönetimde kişiselliğe yer olmadığıdır. Şu anda bu odayı gören arkadaşlarla, yani yöneticilerle kişisel bir problem yaşamış ya da yaşayacak olabilirsin. Hiç kuşkusuz ki ilerleyen zamanlarda mutlaka bir konuyu tartışacağız, ancak bu kesinlikle kişisel olarak algılanmamalıdır. Forumun herhangi bir bölümünde kafanıza göre takılabilirsiniz, ancak bu bölümde forumun çıkarlarına göre düşünmek ve tartışmak zorundayız. Dolayısıyla, hem geçmiş geçmişte kaldı hem de gelecekte tartışacağımız konularda kişisel üstünlükler kırgınlıklar değil forumun çıkarları önce gelmelidir. Buna çok dikkat etmemiz lazım, sadece sen değil tüm yöneticiler için yazıyorum bunu.
bu konu ile ilgili hiç bir şüpheniz olmasın.gerekli hassasiyeti göstereceğimden emin olun.yalnız karşı taraftan da aynı davranışı beklerim :).bundan da benim şüphem yok ama yine de söylemek istedim.
Sana ayrıca belirtmem gereken özel bir husus var. Yönetim odasında konuşulanların ve yönetimle ilgili hususların gizliliği hakkında. Bu çok hassas olduğumuz bir konudur ki bu sene içerisinde ne yazık ki sevdiğimiz bir arkadaşımızı yönetim gizliliğini koruyamadı diye yöneticilik görevinden almak zorunda kaldık. Neyse, bu önemsiz, önemli olan bu bölümde konuşulan tüm konuların sadece burada kalması. Misal bir üye hakkında yöneticilik önerisi mi yapıldı, bu kesinlikle burada kalacak, ne yöneticiliği konuşulan üyenin bundan haberi olacak, ne de 'çok samimi olsan dahi' başka bir üyenin .. Bu oda kutsal mekan yani.
kesinlikle.kutsal mekana saygım var :D
tekrar teşekkür ederim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Forum için doğru seçim, tebrikler :oke:

minoo

minoo

Üye
teşekkür ederim :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
oooo hemşom ve minoşum buraya gelmiş..tebrikler mino, inşallah görevinde başarılı olursun..takıldığın yerde hiç çekinmeden yardım isteyebilirsin canım..

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hoşgeldin mino yeni görevinde başarılar diler. Tebrik ederim hayırlı olsun.

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Aramıza hoş geldiniz, başarılar dilerim. :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Bu hususta ben de bir şeyler söylemek istiyorum, tam yeridir bence :)

Evet olmuş olabilir bazı şeyler ama biz burada MaxiCep' i temsil ediyoruz :) Kimse beni sevmek zorunda değil veya bu başka bir kişi için de geçerli :) Dediğin gibi, geçmiş geçmişte kaldı, en azından forumun yararı adına geçmişi geçmişte bıraktım :)

Şu üye, bu üye, o üye kavramını bitirmek istiyorum, biz olalım istiyorum hani birbirinden kopuk, ikili üçlü gruplaşmanın olduğu bir yönetimde verim alamayız yanlış mıyım :) İş hususunda ben söz veriyorum herhangi bir pürüz çıkmayacağına dair :)

Tekrardan tebrikler, görevinde başarılar :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun Pınarcım... :oke:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun,Pınarcım:)
Ana mesajda linkleri verilen konulara dikkatlice bakman gerekecek:)
Yeni görevinde başarılar.Aramıza hoşgeldin!

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aramıza hoşgeldin Pınar , görevinde başarılar dilerim.Hayırlı olsun. :oke:

minoo

minoo

Üye
oooo hemşom ve minoşum buraya gelmiş..tebrikler mino, inşallah görevinde başarılı olursun..takıldığın yerde hiç çekinmeden yardım isteyebilirsin canım..
:ehe teşekkür ederim abim :op:
sorcam tabii :D

Hoşgeldin mino yeni görevinde başarılar diler. Tebrik ederim hayırlı olsun.
teşekkür ederim abi
Aramıza hoş geldiniz, başarılar dilerim. :oke:
teşekkür ederim
Bu hususta ben de bir şeyler söylemek istiyorum, tam yeridir bence :)

Evet olmuş olabilir bazı şeyler ama biz burada MaxiCep' i temsil ediyoruz :) Kimse beni sevmek zorunda değil veya bu başka bir kişi için de geçerli :) Dediğin gibi, geçmiş geçmişte kaldı, en azından forumun yararı adına geçmişi geçmişte bıraktım :)

Şu üye, bu üye, o üye kavramını bitirmek istiyorum, biz olalım istiyorum hani birbirinden kopuk, ikili üçlü gruplaşmanın olduğu bir yönetimde verim alamayız yanlış mıyım :) İş hususunda ben söz veriyorum herhangi bir pürüz çıkmayacağına dair :)

Tekrardan tebrikler, görevinde başarılar :oke:
hassasiyetin için teşekkür ederim,benim de bu konuda düşünceli davranacağımdan emin olabilirsin.
Hayırlı olsun Pınarcım... :oke:
teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun,Pınarcım:)
Ana mesajda linkleri verilen konulara dikkatlice bakman gerekecek:)
Yeni görevinde başarılar.Aramıza hoşgeldin!
teşekkür ederim canım.bakmaz olur muyum hiç :D
Aramıza hoşgeldin Pınar , görevinde başarılar dilerim.Hayırlı olsun. :oke:
Teşekkür ederim arkadaşım :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sistırcanım :D tebrik ediyorum , hayırLı oLsun :hoba:

Ozan

Ozan

Admin
Pınar aramıza hosgeldin, Hasan söylenmesi gereken herşeyi yazmıs

Basarılar.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Pınar hoş geldin Aramıza Başarılı olucagını düşünüyorum Şimdiden kolay gelsin

minoo

minoo

Üye
teşekkür ederim abim :bigstar:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yine mi bir kadın vekil geldi meclise, ne güzel kafamız rahattı, şimdi dır dır :ehe

Şaka bir yana, Aramıza hoş geldin. Arkadaşlar soylememis ama buranın en sevdiğim tarafı kendi aramızda şakalaşma. Aynı şakaları normal forumda yapamıyoruz malum :ehe .
Şaka konusunda rahat ol , en azından benim tarafımdan :ehe .
Aramıza tekrardan hoş geldin diyorum. Şu cümleleri söylüyorum,

yönetime ateş almaya gelenler gibi olma,
zamanı şaşırıp son baharda açan çiçekler gibi solma,
Bir gün gitmeye kalkarsan eğer,
Seni bırakmayacak kişilikler oluşturmayı da unutma.

• Beğen
Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt