MiniSD Hafıza Kartım Şifre Soruyor, Nasıl Kırabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

zardog

Üye
    Konu Sahibi
MiniSD Hafıza Kartım Şifre Soruyor, Nasıl Kırabilirim?
Merhaba
Benim telefonuma güvenlik kodu koymuştum sonra telefon arızalandı servise gitti format atıp yeniden yüklemişler sorunum şu herşeyi hafıza kartına kaydetmiştim şimdi hafıza kartına girmek isteyince Hafıza Kartı kilitli diyor ve şifre istiyor bu sorunu nasıl çözebilirim.(Formatlama en son çarem :( )

tşkler...

degerli43

degerli43

Üye
telefon modelin yaz yardımcı olmaya çalışırız

yusufucan

yusufucan

Üye
Abiler bendede Aynı Sorun Var Tel : 6280 Sd Cart'da Çok Önemli BiLGiler Var...!!! Şifreyi Kırmak İstiyorum...

zardog

Üye
    Konu Sahibi
benimkide 6288

degerli43

degerli43

Üye
sen hafıza kartına seçenekler den şifre koymuşsun o şifreyi hatırlaman lazım yoksa açamazsın 5 ytl ye filan açıyorlar ama kart biçimleniyor

ekrem_biyik

Üye
bilgisayardan kırılıyo herhalde

degerli43

degerli43

Üye
telefoncu bilgisayardan kırıyor nasıl kırdığını bilmiyorum ama katı da biçimliyorlar

akkkakkak

Üye
aynı sorun bende de vardı fakat yardım istemiyorum
nasıl olsa telefoncular 5 ytl ye kırıyor......

jatvalca

jatvalca

Üye
telefoncular kırıyo kırmasına ama içindekiler siliniyo şifreyi hatırlamaya çalış arkadaşım
başkada şansın yok

5300caner

5300caner

Üye
USB yLe pc ye bağLa
1-BİLGİSAYARIM a giR
2-TELEFONUN TAKILI OLDUĞU USB ye geL...
3-SAĞ TIKLA BİÇİMLENDİR DE OK..

:)Bİ TEŞEKKÜRÜ ESİRGEMEYELİM LÜTFEN:)

necatiosman50

Üye
yha arkadaşlar ne linki ben nik mik göremiyom lütfen birisi beni eklesin ve sorunu çözmemi önersin [email protected]

ege atlas

Üye
benim tlf trident bi türlü kıramadım yha nasıl kıracam bi söleyin..............

atakan_1907

Üye
SD, secure digital yani güvenli demek olduğundan dolayı, fiziksel bi kırma olmadan, şifreyi kırmak diye bir olay yok. Nerden biliyorum, vakti zamanında sd kartın dökümanlarını okumuştum. 5 tl ye kırma dediğiniz olay, zaten kart tarafından desteklenen bi işlem, hack falan değil. Yani şifreyi girmediğin sürece içindeki bilgilere ulaşamazsın, sadece o 5 tl ye yapıldığı gibi yapıp kartı sıfırlatabilirsin. Şifresini unutan arkadaşlar hafızalarını biraz zorlasın ;)

omer39

Üye
dostum 1 gb hafıza katı zaten 5 tl bide kırdırmak için paramı vercez! bu nasıl bi iş anlamadım birdaha şifre korsam varya! eyer olur bilin varsa yardımcı olursa sevinirim s40=6300

[email protected]

hendese20

Üye
içindeki bilgiler gitsin onemli değil nasıl kırabiliriz şifreyi :(

bratislav

bratislav

Üye
Bildiğim tek şey şifre var ve unuttuysan format atmak gerek çünki bende de öle bi dert var,tabi bu işlemden sonra bilgiler siliniyo.Gelelim bilmediğime:hmmmPc ile format atmaya çalışınca atıyo gb gözüküp işlemin sonunda format atılamadı uyarısı vermesi.İnşallah sorunu olanlar halleder de biz de faydalanırız ben bıktım artık bi köşede attım duruyo kart.

--------------- Ekleme ---------------

Ha bi de şunu söleyim cep telciler yapıyolar formatlamayı ama yapan bulursan.Ben valla 3 tane yere gittim adamlar sanki bedava yapacaklar pek yapmaya istekli olmadılar ben de internetten araştrdım yok şu program yok bu program kifayet etmedi formatlanmıyo meret.

07kalkan

Üye
slm caner kardeş cok makbule gecdi senin verdigin bilgi benimkiside oldu senin verdigin bilgi sayende kırdım şifreyi cok cok saol? ben daga yeni üye oldum bu siteye :oke: