fayzteck Üye Mobil kullanıcılar için lütfen mobil download kolay olan mediafire.com gibi sitelerede upload edin.teşekkürler.ilk link ölü.ikinci link pc download için uygun.
Mobil kullanıcılar için lütfen mobil download kolay olan mediafire.com gibi sitelerede upload edin.teşekkürler.ilk link ölü.ikinci link pc download için uygun.
kaavkw Üye İki link de açılmıyor bende acaba biri farklı bir link verebilir mi ya da upload yapabilecek var mı başka bir yere?
İki link de açılmıyor bende acaba biri farklı bir link verebilir mi ya da upload yapabilecek var mı başka bir yere?
Hıqh_VoLTaqe27 Üye kayahan14' Alıntı: Şu oyuna bayılıyorum Genişletmek için tıkla ... bende sinir oldum geçemedğm yerleri var sende save varmı?
kayahan14' Alıntı: Şu oyuna bayılıyorum Genişletmek için tıkla ... bende sinir oldum geçemedğm yerleri var sende save varmı?
arslanla Üye Celil665' Alıntı: n8 de çalışırmı bide 4'te 1'inde yükleme iptal edildi dio?? Genişletmek için tıkla ... çalışır...
Celil665' Alıntı: n8 de çalışırmı bide 4'te 1'inde yükleme iptal edildi dio?? Genişletmek için tıkla ... çalışır...