Miniclip Oyunları Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Miniclip Oyunları Hakkında
Arkadaşlar daha önce forum da miniclip oyunlarını kurup da sorun yaşayanları görmüştüm, geçenler de istunt 2 kurdum 1 gün sonra telefon garipleşmeye başladı ve aynı günün akşamında sms konusunda sorun yaşadım mesaj geliyor ama ben gelen kutusuna girmediğim sürece mesaj geldiğini göremiyordum.

Yani mesaj geldiğinde ne sesli ne titreşimli nede görsel uyarı almıyordum ekranda hiçbir şey yok, ilk başta aklıma gelmedi çok araştırdım çözemedim, dün gece istunt 2'yi kaldırdım ve bu sabah mesaj geldiğin de düzelmişti.

Bu konuyu açmamda ki amaç firmayı kötülemek değil sadece Miniclip oyunları kuran olursa ve buna benzer yada başka sorunlar yaşayan olursa boşuna format atmasın yada günlerde saatlerce çözüm aramasın Miniclip oyununu kaldırsın diye açtım konuyu, bu herkes de olmayabilir bilmiyorum ama yinede aklınızda bir bilgi olarak kalsın.

Miniclip oyunu yükledikten sonra(bazen 1-2 gün sonra başlıyor sorunlar) telefonun da sorun yaşayanlar bu oyunları kaldırsın.

karasahinemre

Üye
bende 1 haftadır istunt yüklü bi sorun yok

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Aslında anket olarak açacaktım konuyu olmadı nedense browser sorunlu galiba, zaten kesin sorunlu demiyorum kurup da sorun yaşayan olursa ilk olarak kimsenin aklına gelmez bu genelde o yüzden yazdım.

pRime.

pRime.

Üye
ben sildim tüm oyunları. sadece gerekli programlar var.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada hem bu sorun hem de başka birşey için Nokia Destek Hattına mail attım dün, az önce aradılar 2 tane çözüm önerimiz var dedi adam, ilki format diğeri 15inden sonra Anna gelecek beklerseniz bu ve buna benzer birçok sorun kalkmış olacak dedi dipnot olarak söyleyeyim dedim.

pRime.

pRime.

Üye
büyük ihtimal düzelir annayla çünkü resmi olmayan annayı kuranlar oyun performansının, stabilliğin arttığını söylüyordu.

uribaju

uribaju

Üye
fragger diye bi oyun vardı o da sorun yaratıyo

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
Anna ile çok şey değişecek orası kesin ama bu sorun çıkaran oyunlar acaba diyorum istatistik veya benzeri birşey için gizliden sms göndermeye çalışıyor da o yüzden mi sorun çıkıyor, biraz komplo teorisi oldu ama:D

pRime.

pRime.

Üye
Anna ile çok şey değişecek orası kesin ama bu sorun çıkaran oyunlar acaba diyorum istatistik veya benzeri birşey için gizliden sms göndermeye çalışıyor da o yüzden mi sorun çıkıyor, biraz komplo teorisi oldu ama:D
sanmam.

uribaju

uribaju

Üye
bu oyunlar qt ile yazıldı bence telefonun qt ile senkronize olamamasından kaynaklanıyodur

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
qt ile alakalı da olabilir tabi

tuzluca76

tuzluca76

Üye
eger widgetlere bildirimleri eklersen mesaj geldigende facebooktaki gibi bildirim olarak ustten cikar sonra kaybolur. Yani mesaj var diye gostermez bundanda kaynaklanabilir. Bendeki miniclip oyunlarinda ses sorunu var.

seyfipasa

seyfipasa

Üye
bu anna güncelleme olup nokia sitesinden yüklenebilecek mi yüklenirse garanti kapsamında olacak mı

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
eger widgetlere bildirimleri eklersen mesaj geldigende facebooktaki gibi bildirim olarak ustten cikar sonra kaybolur. Yani mesaj var diye gostermez bundanda kaynaklanabilir. Bendeki miniclip oyunlarinda ses sorunu var.

yok bildirimlerle ilgili değil Miniclip oyunları bazı cihazlarda sorun çıkartıyor.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
En İYi Gameloft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt