Mınıbook/Notebook Öneri yardımmm lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dennis***

dennis***

Üye
    Konu Sahibi
Mınıbook/Notebook Öneri yardımmm lütfen..
mınıbook almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim :bilmm . Birkaç öneride bulunursanız model ve marka olarak sevinirim.

furkan3842

furkan3842

Üye
Ben size yardımcı olabilirim fakat siz nasıl bir kullanımda bulunacaksınız onu bana iletirseniz size yardımcı olabilirim ben size şunları söyleyeyim eğer her yerde kullanmak istiyorsanız amacınız internette sörf ve mail okumak film izlemek cd siz olmak şartı oyunda oynamayacak iseniz tabikide minibook fakat oyun oynarım filmlerimi cd den izlerim diyorsanız note book şuan bende minibook var asus marka çokta kullanışlı kocaaaman 3 veya 4 kg den aşağı olmayan notebook yerine 1.5 veya 1 kglik bir mini note book işinizi görür evde bir masa üstü varsa tabi yoksa alacağını yani almanız gereken notebook tur DAHA DETAYLI BİR BİLGİ İÇİN [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

note book için hp minibook için ise asus eee pc modeli size uygundur yardımcı olabilmişimdir sanırım

dennis***

dennis***

Üye
    Konu Sahibi
mınıbookların genelde cd yeri yok bnmkinin de yok fakat gerekde kalmıyo doğrusu işimi usb kullanarak hallediyorum. oyun kaldırmaz dediler. 2 tane the sims yükledim gayette kaldırıyo çok rahat oynuyorum. hızında yavaslamada olmadı..evde zaten notebook var bunu ayrı olarak aldım furkan.

cevaplar 3 ay sonra gelmis ama yinede ilginiz için tesekkür ederim:)

kol@j

kol@j

Üye
senin konuyu açtığından bu yana çok şey geçti...
bu bir...
ikincisi şimdilik online oyunları kaldırmada zorlanıyor...
üçüncüsü...ekran kartını 128 mb isteyen kaliteli oyunlar var...
onlar çok güzel oynanır...
bendeki hp compaq 110 c 7/24 çalışsa da bana mısın demedi...?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt