Mini iPad mi Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Bencede.Ama Apple bu şekilde devam edip iphone 5 yerine 4s ipad 3 yerine new ipad çıkarıp bizleri hayal kırıklıgına ugratmaya devam ederse gözden düşer Apple. (Ben new ipad ve iphone 4S'i kötülemek amaçlı yazmadım.Herkes biliyor zaten hayal kırıklıgı oldugunu :) ipad 2 ile new ipad, iphone 4 ile iphone 4s tasarımı tamamen aynı hiçbir değişiklik yok neredeyse :) )
Sadece tasarım aynı bence 4 ile 4s arasında bayağı fark var zaten kardeşim :)

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

Sadece tasarım aynı bence 4 ile 4s arasında bayağı fark var zaten kardeşim :)
:) evet doğru.Mesela 4'te siri yüklü gelmıyor, 4s'in grafikleri 7 kat daha hızlı.4s'te telefonun çekim problemi yok vb vb.the new ipad de aynı sekilde. :) tasarım aynı ipad 2 ile ama baya degisiklikleri var :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

:) evet doğru.Mesela 4'te siri yüklü gelmıyor, 4s'in grafikleri 7 kat daha hızlı.4s'te telefonun çekim problemi yok vb vb.the new ipad de aynı sekilde. :) tasarım aynı ipad 2 ile ama baya degisiklikleri var :)
Haklısın :oke:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Aslında gelmeli herkes 10 inch kullanmak istemeyebilir. Apple çeşit çıkarmayı öğrenmeli bence şuanda çok başarılı ama diğer işletim sistemleri de çok hızlı gelişiyor özellikle arayüzde ayrıca oyun/uygulamada da onu geçtiğinde piyasada şuanki kadar varlık gösteremeyebilir. Lüks diye alan olsa da eskiden Blackberry ve Nokia'nın üst modelleri de lükstü herşey çok fazla değişti malum piyasa belli olmuyor. Düne kadar 6600-6630-Ngage ve oyunları lüks iken şimdi dokunmatikten aşağı telefon kullanan yok 55-60 yaşlarında bir amcam bile dokunmatik kullanıyordu metroda görüyordum :) Apple her konuda fazla olmasa da yeterli sayıda çeşit çıkarmalı :oke:

- - - Eklendi - - -

Tablet bilgisayar.

Tablet olduğunu ben de biliyorum.Cep telefonları genel değil mi burası?O zaman ben de galaxy tab 2 10.1 mi ipad 3 16gb mı almalıyım diye konu açayım

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;4944992' Alıntı:
Tablet olduğunu ben de biliyorum.Cep telefonları genel değil mi burası?O zaman ben de galaxy tab 2 10.1 mi ipad 3 16gb mı almalıyım diye konu açayım
Açabilirsin :)

Superfan

Superfan

Üye
Tablet için Cep bilgisayarı terime de kullanılır.

warssraw

warssraw

Üye
son baskı eylül ayında çıkacak. ama kaynağı hatırlamıyorum neyse alıntı işte

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
maxicep.com/cebe-girebilen-herşey-genel

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;4951114' Alıntı:
maxicep.com/cebe-girebilen-herşey-genel
Arkadasım ne kadar uzattın! Moderatörler halleder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt