Mini i-Phone İçin Program Oyun

Sponsorlu Bağlantılar

demirhack

Üye
    Konu Sahibi
Mini i-Phone İçin Program Oyun
Merhaba Arkadaşlar, foruma katıldığımda gördüm ki burada oldukça ilgili arkadaşlar varmış. Bir konuda bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Geçen gün bir mini i-phone aldım. Telefonun dış malzeme kalitesi ve yazılımı oldukça başarılı görünüyor. Daha önce de bir kaç çin telefonu kullandığım için bunu rahatça söyleyebiliyorum. Ancak, bu telefon üzerinde bilindiği üzere i-phone kopyası olması nedeniyle sadece teş tuş var (geri al tuşu) Telefon java uygulamalarını başarılı bir şekilde çalıştırıyor ancak uyumlu program ya da oyun bulamadım. Bu telefona uyumlu bir oyun ya da program bilen birisi varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: osmanbatmaz ve srqtt

kaydırak

Üye
slm kardes bu telefondan bendede var ama java calıstıramadım sen java uygulamaları nasıl calıstırdın yazarsan sevınırım...

aLyy_

Üye
bendede bu telefondan var bende java uygulamalarını calıstıramadım... ayrıca şu tuş kilidinin sesini nasıl kapatıcaz bi fikriniz varmı ?

burakist94

Üye
bu telefonu bende dün aldım sesini kapatmak için menü den kullanıcı tanıtımına girin oradan etkin olan profilin özel seçeneğini açın sesi hakkında seçeneğine girin ripple tone var en aşağıda onu kapalı hale getirmeniz yeterlidir

--------------- Ekleme ---------------

telefonda dosya yöneticisine girdiğim zaman hafıza kartı yazısı seçeneği var ve 1gb

--------------- Ekleme ---------------

telefonda dosya yöneticisine girdiğim zaman hafıza kartı yazısı seçeneği var ve 1gb hafıza gösteriyor ama hafıza kartı girişini bulamadım

mehmeteser66400

Üye
arkadaslar bendede cin iphone3g var opera mini internet tarayıcısı var wifi ile baglanıyorum orda mobiledownload yazan bi yer var ordan binlerce oyun program var indiriyorum gayet güzel calısıyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt