Mini EDR Bluetooth Sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Mini EDR Bluetooth Sorunu yardım
Merhaba arkadaşlar şu minik EDR bluetootlardan aldım tak çalıştır olarak çalışıyor. Bilgisayar ile telefon arasında birbirini görüyor eşleşme için şifre istiyor her ikisindede şifrede tamam faka gönderme yada lma işlemi başlaması lazımken 1 kademede gösterge gönderiyormuş gibi 1 nokta yanıyor daha sonrasında tık yok öylece kalıyor. Farklı telefonlar ile denededim olmadı xp Sp2 ve sp3 denedim olmuyor farklı bilgisayara taktım bir kere çok beklemek kaydı ile ufak bir resim göndermiş tim bilgisayara aldı ama yine sonrasında eşleşmeden sonra gönderme ve alma kısmında öylece takılı kalıyor ve son olarak bağlanılamadı diye uyarı veriyor. Farklı Bluetooth programları denedim onlarlada aynı şekilde tel ve bilgisayar birbirini görüyor ama aynı notktada kalıyor sorunun ne olduğunu bir türlü çözemedim. :vur yardımlarınızı bekliyorum :oke:

paradox07

paradox07

Üye
bilgisayarını formatlayıp dene istersen

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Yok onuda denedim aynı durum. Farklı bilgisayrlardada değişik hatalar veriyo örneğin kimisinde alıyo göndermiyo kiminde tam tersi bir türlü randımanlı bir şekilde çalıştıramadım.

paradox07

paradox07

Üye
Yok onuda denedim aynı durum. Farklı bilgisayrlardada değişik hatalar veriyo örneğin kimisinde alıyo göndermiyo kiminde tam tersi bir türlü randımanlı bir şekilde çalıştıramadım.
o zaman cihazda bi problem olmalı

K_R_M

K_R_M

Üye
    Konu Sahibi
Yeni keşvettim m100 telefonumda sorunsuz olarak çalışıyor her işlemi gerçekleştiriyor. Daha önceki denemelerimi n79 da denemiştim yukarıdaki hataları veriyor telefonda desem başkalarıyla telefon veri gönderip alıyo sorun yok ama bu edr cihazla bir türlü anlaşamıyo anlamadım gitti nasıl oluyor. En kısa zamanda başka marka telefonlarda ve de nokia başka model telefonlardada deneyeceğim bakalım onlarda nasıl bir sonuç çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt