Haber Ming-Chi Kuo: Üç iPhone 8 Modeli Geliyor, Premium Model OLED Ekran ve Dual Kameraya Sahip Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ming-Chi Kuo: Üç iPhone 8 Modeli Geliyor, Premium Model OLED Ekran ve Dual Kameraya Sahip Olacak
Gelecekte duyurulması planlanan iPhone'larla ilgili bilgiler söz konusu olduğunda, KGI Menkul Kıymetler'den Analist Ming-Chi Kuo'dan daha iyi bir sicili olan bir analiste rastlamak pek mümkün değil. KGI Araştırma şirketinin müşterilerine gönderdiği son rapor, önümüzdeki sonbaharda gelecek olan iPhone 8 modelleri hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi ortaya koyuyor.

http://www.maxicep.com/iphone-8-5-ve-58-inc-cercevesiz-ekranla-gelebilir
İphone 8, 5 ve 5.8 inç Çerçevesiz Ekranla Gelebilir
Yeni İphone'lar hakkında söylentiler bu günlerde hızlı bir şekilde geliyor ve bazıları oldukça çelişkili, bu nedenle tanınmış bir analistten makul seviyede yeni bilgiler duymak çok güzel.

Örneğin Nikkei ve Barclays analistleri, birinde 5 inç ekran olacak olan üç yeni İPhone modeli geleceğini ancak Apple'ın planlarının halen sürdüğü belirtildi ve iPhone 8 modellerinden en az birinin esnek OLED ekran test verilerine bağlı olarak farklı senaryolarda test edildiği iddia ediliyor.

Ancak Ming-Chi Kuo, aslında üç model olabileceğini iddia ediyor ancak "premium" iPhone 8 modelinin OLED ekranla birlikte geleceğini, diğer iki cihazın ise mevcut modellerde olduğu gibi 4.7 inç ve 5.5 inç LCD ekranlara sahip olacağını belirtiyor. Daha önce gelen bilgilerde ise 5.8 inçlik bir modelin de geleceği söylentileri ortaya çıkmıştı.

Yeni 2017 Fall iPhone'ların üç modelde olmasını bekliyoruz: bir OLED ve 4.7-inç ve 5.5-inç ekranlı iki TFT-LCD model. OLED ve 5.5 inç TFT-LCD iPhone'ların çift kamera özellikli olacağına inanıyoruz. Bu tahmine dayanarak, yeni 2017 Fall iPhone modellerinde dual kamera kullanım oranı tahminimiz %30-40'dan %65-75'e yükseldi. Ayrıca tele-photo ve geniş açılı lenslerin özel tedarikçisi olduğu için Largan'ın da kar momentumunda yükselme olacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca, çift kamera yazılımı, Apple'ın ekosistemi için iyi bir seçenek.
Buradaki diğer ilginç kısım, daha büyük iPhone 8 modellerinin Apple'ın çift kamera kurulumu ile gelmeleri değil, sonuçta iPhone 7 Plus'da bir dual kamera ile geldi ancak dual kamera için belirlenen oran önemli. Analist Ming-Chi Kuo, iPhone 8 modellerinde kullanılacak dual kamera oranlarının sevk edilen modellerdeki toplam oranı yeni iPhone'ların en az% 65'ine denk geleceğini öngörüyor ve Apple'ın baş lens tedarikçisinin Tayvan'lı Largan Precision olacağı belirtiliyor.

Tüm bu söylentilerin ışığında cam tasarımlı ya da Edge-to-edge kavisli çerçevesiz İphone tasarımları iddiaları güncelliğini korurken, Ming-Chi Kuo, esnek OLED ekranlı ve dual kameralı yeni İPhone konusunda yüksek beklentiye sahip. Bunun yanında Apple'ın bir sonraki İphone modelinde büyüklüğünde K bir tasarım değişikliğine gideceği beklentileri sürüyor.
Ming-Chi Kuo: Üç iPhone 8 Modeli Geliyor, Premium Model OLED Ekran ve Dual Kameraya Sahip Olacak
 


İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
Bu ne hız arkadaş, daha iPhone 7 ye alıştı kullandı millet hevesini aldı da sanki hemen 8i duyuruyorlar [emoji38]


#
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bu ne hız arkadaş, daha iPhone 7 ye alıştı kullandı millet hevesini aldı da sanki hemen 8i duyuruyorlar [emoji38]


#
iphone 10. yılı olacak iphone 8 merakla beklenen bir cihaz şimdiden :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar.
0MG90

0MG90

Üye
OLED ekranı Apple buldu!!!
 


Üst Alt