Minecrafta bir şeyler oluyorrr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
Minecrafta bir şeyler oluyorrr
yeni sürümünde launcher falan gelmiş giremedim bi türlü eski sürümü elinde olan upload falan edebilir mi :ağlarım:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
MineCraft Ne Bilmiyorumm .. Yardimci Olamicamm =/

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Oyun Oynayacak Vaktim Yok .. Degerli Vaktimi Elime Birsey Gecirmeyecek Seylere Neden Harcayayim Ki .? =]

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
Legendary.

Legendary.

Üye
Oyun Oynayacak Vaktim Yok .. Degerli Vaktimi Elime Birsey Gecirmeyecek Seylere Neden Harcayayim Ki .? =]

Böyle yorum yapacak sınırlı kişilerdensin mazlum :ehe

"Nereye edicez" Bana bu oyun hakkında bilgi versene merak ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi

Böyle yorum yapacak sınırlı kişilerdensin mazlum :ehe

"Nereye edicez" Bana bu oyun hakkında bilgi versene merak ediyorum :D

grafikleri vasat olduğu halde milyonlarca kişinin bağımlısı olduğu bir oyun :pro:

Legendary.

Legendary.

Üye
Oyunun amacı ne telefondan oynayabiliyormuyuz online mi offlinemi Kota ne kadar yer vs.vs. :ehe

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun amacı ne telefondan oynayabiliyormuyuz online mi offlinemi Kota ne kadar yer vs.vs. :ehe

telefondan oynanabiliyor. istersen online oynayabilirsin yada offline. kota hakkında fazla bilgim yok :ehe

doquqan5

doquqan5

Üye
Name Launcher Ounun yaklaşık 3000 sürüm öncesinde vardı... Yani Alpha 0.30 Pre-Release sürümden itibaren..Launcher 2 adettir...
Name Launcher resimdeki gibidir:

Bu ekrande Username yazan kısma isminizi girip Enter Game diyerek oyuna girebilirsiniz.
Eğer ekran böyle değil ise, sizdeki Launcher Original Launcher'dır.
Original Launcher'da eğer varsa orjinal hesap bilgilerinizi girip Enter Game diyeilirsiniz.
Eğer orjinal hesabınız yoksa Username kısmına istediğiniz bir isim ve Password kısmına sallama bir şifre giriniz.
Sonra Enter Game dediğinizde hata verir.
Sonra size Retry ve Play Offline tuşlarını verir.
Eğer Play Offline derseninz oyuna girebilirsiniz...

Legendary.

Legendary.

Üye
ücret ? :ehe

doquqan5

doquqan5

Üye
Ücret şu anda 19.95 Dolar'dır.

Legendary.

Legendary.

Üye
Parasız olaydı eyiydi merak ettim :zzz:

doquqan5

doquqan5

Üye
İnternetten Cra*k'li sürüm indirebilirsiniz...

Legendary.

Legendary.

Üye
İnternetten Cra*k'li sürüm indirebilirsiniz...

Bilginiz var bu konuda.türkçe dil desteği varmı acaba? Birde telefondan oynarsam günlük ne kadar yer ortalama. cra*kli sürümü indirip güncelleme mi yapmamız lazım yokda güncel olanın cra*klisini mi bulmak lazım?

• Beğen
Tepkiler: asfwefdsvcsascf
doquqan5

doquqan5

Üye
%100 Türkçe dil desteği var.
Telefondan oynadığınızda Singleplayer'da herhangi bir para gitme durumu yok.
Telefon sürümü Android için 5 Dolar, İOS için 7 Dolar.
1.0 sürümünü bile indirseniz oyuna her girerken Name Launcher açılır.
Eğer Name Launcher'da Enter Game'nin üstünde bulunan Force Update tuşuna basarsanız oyuna girmeden önce yaklaşık 5 dakikalık bir dosya indirir ve kurar.
Bunun sonunda Cra*k'iniz kaybolmadan son sürüme sahip olursunuz.
Şu anda bulunan en son sürüm 1.4.7, en son Snapshot ise 13w04a.
Eğer Cra*k'li sürümünüz varsa birçok US ve UK ağa bağlanamazsınız fakat tanıdığınız birinin ağına bağlanmanız kesin.
Eğer Server dosyasını edinmek isterseniz Minecraft veya oyunun yapımcısı ve dağıtıcısı olan Mojang sitesindeki Download bölümünden edinebilirsiniz.

Legendary.

Legendary.

Üye
Bilgi için teşekkürler. Şimdi crakcli sürümünü bulucam oyunu güncelliycem ve offline oynayabilcem.Ama online oynama konusunu pek anlamadım :allalla:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konulari ilgili bölümlerine açınız konu hangi modelle ile ilgilisi ise forumda gayet açık.Konu dışı yeri değil.:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt