minecraft yesyeni pc de kasiyor! Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
minecraft yesyeni pc de kasiyor! Yardım!
Arkadaşlar pc mi alali 2 gün oldu. İ5, ram16gb, 750gb sabit disk, 1gb ekran kartı var. Minecraft hayranı olduğum için hemen yükledim. Ama belki oyun bilgisayarı yavaslatir diye dusunmustum o yuzden kontrol ettim. Chrome de falan sayfalar şak diye acilmiyor max. 5sn kadar bekliyorum. Bu ozelliklerde yeni bir pc nin oyunda kasmasi ve bu hizda calismasi normal mi? YardımcI olur musunuz özellike de minecraft i duzetmek icin. ŞimdidEn teşekkür ederim.

Uhops

Uhops

Üye
Caspermı?

Uhops

Uhops

Üye
Evet Casper marka

oyun onlinemi.yoksa normal mı. Online ise internet bağlantın yavaş olabilir bi speedtest'ten bak bi. Çünkü chrome sayfası yavaş açılıyor demişsin.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Minecraft ta oyle sorunlar oluyor senin en yeni pc inde calismiyor ama benim 7 yillik emektar pcde calisiyor bunu birsey tetikliyodur tahminen internetde detaylica bir alistirma yap bulursun sorunu

- - - Eklendi - - -

Bu arada oyun java uzerinden calisiyor javani guncelle

achambo

achambo

Üye
ekran kartı ne model olarak

- - - Eklendi - - -

bende de kasıyo deli edecek beni javadan kaynaklı bence

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
Java 32 bit ve yeni yükledim. Internet modemine epey yakinim sinyal en üst ama internetimde bi sorun olduğunu kabul ediyorum. Online değil bu arada tek başıma. Bu arada oyunu tekrar oynadim bu kez neredeyse sorunsuz çalıştı. Yani tam kasma sayılmaz. Stabil değil öyle söyliyim özellikle düz bir alanda uzağa bakarak yürürken oluyar bu. yakında ise gayet stabil çalışıyor da da oynadığım diğer pc lerde böyle olmadığı için tedirgin oldum.

Uhops

Uhops

Üye
Java 32 bit ve yeni yükledim. Internet modemine epey yakinim sinyal en üst ama internetimde bi sorun olduğunu kabul ediyorum. Online değil bu arada tek başıma. Bu arada oyunu tekrar oynadim bu kez neredeyse sorunsuz çalıştı. Yani tam kasma sayılmaz. Stabil değil öyle söyliyim özellikle düz bir alanda uzağa bakarak yürürken oluyar bu. yakında ise gayet stabil çalışıyor da da oynadığım diğer pc lerde böyle olmadığı için tedirgin oldum.

gt630m'mi ekran kartı yoksa 635m'mi

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum sadece 1gb oldugunu biliyorum tipini değil

Uhops

Uhops

Üye
1gb ise 610m olabilir.

avcitalip

avcitalip

Üye
1gb ise 610m olabilir.

610 m 2GB olması lazım :evet:

kasmasının sebebi bilgisayarın minecraft'ı hafife alıp intel hd4000 ile çalıştırmak istemesidir benim pc'de de oluyordu gpu ayarlarından mc'yi seçip nvidia gpu ile çalıştırınca hiç problem kalmıyor :oke:

ben oynamıyorum oynasam da telefonda oynuyordum pek sevmiyorum pixelleri sayılan oyun :zzz: kardeşim istemişti :)

- - - Eklendi - - -

birde uyumluluk modunu xp yap ve yönetici olarak çalıştır :oke:

Uhops

Uhops

Üye

610 m 2GB olması lazım :evet:

kasmasının sebebi bilgisayarın minecraft'ı hafife alıp intel hd4000 ile çalıştırmak istemesidir benim pc'de de oluyordu gpu ayarlarından mc'yi seçip nvidia gpu ile çalıştırınca hiç problem kalmıyor :oke:

ben oynamıyorum oynasam da telefonda oynuyordum pek sevmiyorum pixelleri sayılan oyun :zzz: kardeşim istemişti :)

- - - Eklendi - - -

birde uyumluluk modunu xp yap ve yönetici olarak çalıştır :oke:

610m 2gb ama marka casper olunca 512mb bile yapabilir. :) fuzuli 16gb ram.

Evet en mantıklısı intel Hd ile çalışması :)

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
Bu neyi ifade ediyor yani 610m olunca bunun oyuna etkisi ne olacaktır?

avcitalip

avcitalip

Üye

610m 2gb ama marka casper olunca 512mb bile yapabilir. :) fuzuli 16gb ram.

Evet en mantıklısı intel Hd ile çalışması :)

doğru casper abartılı pc yapıp milleti kandırmayı seven bir firma :)

- - - Eklendi - - -

Bu neyi ifade ediyor yani 610m olunca bunun oyuna etkisi ne olacaktır?

giriş seviye bir gpu,birçok güncel oyunu açar ama düşük ayarlarda + ondan önceki seriden 540M'e eşittir
çok kötü bir GPU değil ama giriş seviyesi işte :)

Uhops

Uhops

Üye

doğru casper abartılı pc yapıp milleti kandırmayı seven bir firma :)

- - - Eklendi - - -

giriş seviye bir gpu,birçok güncel oyunu açar ama düşük ayarlarda + ondan önceki seriden 540M'e eşittir
çok kötü bir GPU değil ama giriş seviyesi işte :)

genede crysis3 ü en düşük ayarda az buçuk kasa kasa oynatıyor :)

Zen17

Zen17

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ya. Sorun çok basitmis. JavA 32 bit olduğu için görüş aylarında uzağı görmeyi kaldirmiyormus :) ayarlarda altta not düşmüşler zaten. Onu normal yaptım şu anda sıfır kasma billur gibi çalışıyor. Yardımlarınız için de teşekkürler.

avcitalip

avcitalip

Üye
o değilde biz x64 javayı nereden bulacağız acaba ? :hmmm