Minecraft Vps Server Kapatıldı......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Mert abi şehirde evi olmayan geçici bi ev yapacak gizli para toplıcak şehirden ev alıcak. Diğer türlü evleri wglemek felan 10 tane admin osla yetişemessin. Bide senin adına klip hazırladım mcden izin ver paylaşıyim maxi sohbette hadi kırma beni komik bişe oldu :D

Otroligt

Otroligt

Üye
Paylaş hadi :good:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşıcam upload edicem faket uploadda sıkıntı çıkıyor bi halletsem varya süper olacak
:D

Revengeful

Emekli Yönetici
Mert abi şehirde evi olmayan geçici bi ev yapacak gizli para toplıcak şehirden ev alıcak. Diğer türlü evleri wglemek felan 10 tane admin osla yetişemessin. Bide senin adına klip hazırladım mcden izin ver paylaşıyim maxi sohbette hadi kırma beni komik bişe oldu :D
Önce ben dinlersem olur. Uygun görürsem paylaşabilirsin

Revengeful

Emekli Yönetici
Şehirde wgsiz bir ev buldum ve içindeki eşyaları alıp parçaladım evi. Sırf Admin'e uyuz olduğum için

Otroligt

Otroligt

Üye
Yürü abi arkandayım :D Bende çakmakla ev yakıyorum :naughty: Mete misali :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Abi itemlerin depoda duruyor alırsın :good:

Revengeful

Emekli Yönetici
haha figaroyu banlamaktan bahsediyor :D Sanırım kırdığım ev onundu :D Bir o bir de adminler kırabilir diyor :D Figaro bana küfreden bebe :D

jackalmami

jackalmami

Üye
ne kadar küfürlü konuşuyorlar bunlar ya. Allah tan hiçbiriyle muhattap olmuyorum

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
Küfür veya dalga geçici bir öğe ?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Küfür veya dalga geçici bir öğe ?
Töbeeee küfür ne alaka şimdi forumda payalaşacam diyorum . Dalga birazcık var ama gerçek hayatla alakasız tamamen oyunla ilgili :D

- - - Eklendi - - -

Şehirde wgsiz bir ev buldum ve içindeki eşyaları alıp parçaladım evi. Sırf Admin'e uyuz olduğum için
Abi wgsiz heryer doğal yaşam alanı. Admin bişe yapamaz. Yaparsa gel bana söyle .... :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Enderman öldürüyorum şuan. 6 tane öldürdüm 2 tane pearl düştü sadece :s

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

Revengeful

Emekli Yönetici
Yahu 6 vurusluk canı var :D ve 1canimi götürüyor en fazla. Kafana kabak takarsan suratına baksan bile sorun olmuyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Biz merdivenden çıkarken tavuklarda çıkıyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
5 dakikada bir sv gidiyo ya..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda açık olan varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt