Önce ben dinlersem olur. Uygun görürsem paylaşabilirsinMert abi şehirde evi olmayan geçici bi ev yapacak gizli para toplıcak şehirden ev alıcak. Diğer türlü evleri wglemek felan 10 tane admin osla yetişemessin. Bide senin adına klip hazırladım mcden izin ver paylaşıyim maxi sohbette hadi kırma beni komik bişe oldu![]()
Abi gercekten oyle yaparsak surprizi kacar. Bak abi kotu bise olsa zaten paylasmam. Mcden video cektim dalgasina. Paylasiyim?
Önce ben dinlersem olur. Uygun görürsem paylaşabilirsin
Töbeeee küfür ne alaka şimdi forumda payalaşacam diyorum . Dalga birazcık var ama gerçek hayatla alakasız tamamen oyunla ilgiliKüfür veya dalga geçici bir öğe ?

Abi wgsiz heryer doğal yaşam alanı. Admin bişe yapamaz. Yaparsa gel bana söyle ....Şehirde wgsiz bir ev buldum ve içindeki eşyaları alıp parçaladım evi. Sırf Admin'e uyuz olduğum için

Biraz zor onları öldürmek. Suratına bakma bakarsan vururEnderman öldürüyorum şuan. 6 tane öldürdüm 2 tane pearl düştü sadece![]()

Yahu 6 vurusluk canı varve 1canimi götürüyor en fazla. Kafana kabak takarsan suratına baksan bile sorun olmuyor
Ne diyır bu insanlar ne kabağıBoşverYahu 6 vurusluk canı varve 1canimi götürüyor en fazla. Kafana kabak takarsan suratına baksan bile sorun olmuyor
Ne diyır bu insanlar ne kabağı
[BR /]Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Buyrun izleyin