jackalmami
Üye
Server taşınıor beyler ...![]()
nereye taşınıyor ya bu iyidi

Server taşınıor beyler ...![]()

nereye taşınıyor ya bu iyidi![]()
Az sonra linki atacam 
Map aynı sadece server deişiyorAz sonra linki atacam
![]()

Abi Tamam Değiştide Yeni IP Adresi Nerede? yazarsan sevinirim.ip değişti dalın beyler![]()

1. sayfaya bakarsan görürsün kardeşimAbi Tamam Değiştide Yeni IP Adresi Nerede? yazarsan sevinirim.

yooo sardı. Ben çok zevkli bi şekilde oynuyorum. Sen bizim madeni bi görsen bida çıkamazsın. elmasmı desem altınmı desem obsidyenmi desem. Alayını çıkarttıkönceki gibi sarmadı bu ya![]()

1. sayfaya bakarsan görürsün kardeşim
- - - Eklendi - - -
yooo sardı. Ben çok zevkli bi şekilde oynuyorum. Sen bizim madeni bi görsen bida çıkamazsın. elmasmı desem altınmı desem obsidyenmi desem. Alayını çıkarttık![]()
ben sizinkini gördüm beş para etmez benim tek başıma takıldığım madem sizinkinden büyük. haritanın batı tarafına doğru gelin bulursunuz nick aynı zaten. ama dediğim gibi önceki daha bi güzeldi sanki, klasik tarzıyla oyun iştahımı kabartıyordu 
ondan demiyorum. sen benim madenimi gör.ben sizinkini gördüm beş para etmez benim tek başıma takıldığım madem sizinkinden büyük. haritanın batı tarafına doğru gelin bulursunuz nick aynı zaten. ama dediğim gibi önceki daha bi güzeldi sanki, klasik tarzıyla oyun iştahımı kabartıyordu
![]()
Meşale falan kayıpsa ben yapmışımdır 
olum sen kasındın bende diyorum buralar nıye karanlıken yakın zamanda sığınaklarında birşey kaybolursa ben sorumlu değilim ona göre. Kısasa kısas
- - - Eklendi - - -
yanlız ben elmastan aşşağı takılmam![]()

Abi vallahi alpayla sen öle bi söledinizki evin haline bak diye sandım ev kalmamış heryeri kırılmış patlamış. Bi girdim heryer sapasağlamSv den ayrıldım haberiniz olsun. Ergen kaynıyor.. Adamlar kaç kere yaptığımız evi mahvetti ya.. Admin zaten çocuk..
Gel mert abi bi anlık sinirden oynuu bırakma zaten çok basit bişeyden dolayı bırakmışsın hala gülmekten ölüyorum yani
Bişe yapamslar canını sıkma. Chat kutusunada bakma sen oyununu oyna salla ergenleri yaw 
Ya saçmalıklardan biri ise spawn çekince şehre ışınlanıyoruz. Şehirde evi olmayanlar napacak yahu
ne kadar saçma bişi ya evim olmadan önce onunla uğraşıp durdum zaten 
Senin ismin ne ki
ne kadar saçma bişi ya evim olmadan önce onunla uğraşıp durdum zaten
![]()

Senin ismin ne ki![]()