Minecraft Vps Server Kapatıldı......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ip değişti dalın beyler :D

jackalmami

jackalmami

Üye
önceki gibi sarmadı bu ya :(

jackalmami

jackalmami

Üye

1. sayfaya bakarsan görürsün kardeşim :oke:

- - - Eklendi - - -

yooo sardı. Ben çok zevkli bi şekilde oynuyorum. Sen bizim madeni bi görsen bida çıkamazsın. elmasmı desem altınmı desem obsidyenmi desem. Alayını çıkarttık :D

ondan demiyorum. sen benim madenimi gör.:D ben sizinkini gördüm beş para etmez benim tek başıma takıldığım madem sizinkinden büyük. haritanın batı tarafına doğru gelin bulursunuz nick aynı zaten. ama dediğim gibi önceki daha bi güzeldi sanki, klasik tarzıyla oyun iştahımı kabartıyordu :eller:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

ondan demiyorum. sen benim madenimi gör.:D ben sizinkini gördüm beş para etmez benim tek başıma takıldığım madem sizinkinden büyük. haritanın batı tarafına doğru gelin bulursunuz nick aynı zaten. ama dediğim gibi önceki daha bi güzeldi sanki, klasik tarzıyla oyun iştahımı kabartıyordu :eller:

heee klasik daha güzeldi . Olsun ben hala klasik takılıyorum. Bu arada o batı trafındaki mağaralara evlere tecavüz ettim biraz :ehe Meşale falan kayıpsa ben yapmışımdır :D

jackalmami

jackalmami

Üye
olum sen kasındın bende diyorum buralar nıye karanlık:D en yakın zamanda sığınaklarında birşey kaybolursa ben sorumlu değilim ona göre. Kısasa kısas:ehe

- - - Eklendi - - -

yanlız ben elmastan aşşağı takılmam :naughty:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
olum sen kasındın bende diyorum buralar nıye karanlık:D en yakın zamanda sığınaklarında birşey kaybolursa ben sorumlu değilim ona göre. Kısasa kısas:ehe

- - - Eklendi - - -

yanlız ben elmastan aşşağı takılmam :naughty:

Hehe beklerim herzaman (h)

Revengeful

Emekli Yönetici
Sv den ayrıldım haberiniz olsun. Ergen kaynıyor.. Adamlar kaç kere yaptığımız evi mahvetti ya.. Admin zaten çocuk..

Otroligt

Otroligt

Üye
Sonuna kadar haklısın abi :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Sv den ayrıldım haberiniz olsun. Ergen kaynıyor.. Adamlar kaç kere yaptığımız evi mahvetti ya.. Admin zaten çocuk..
Abi vallahi alpayla sen öle bi söledinizki evin haline bak diye sandım ev kalmamış heryeri kırılmış patlamış. Bi girdim heryer sapasağlam :kop:

O tepedeki şeyleri kırıolar çünkü wgli değil. Bana söyleseydiniz 30 saniyelik işti yani :D Gel mert abi bi anlık sinirden oynuu bırakma zaten çok basit bişeyden dolayı bırakmışsın hala gülmekten ölüyorum yani :kop:

Gel swye wglicem oraları :D Bişe yapamslar canını sıkma. Chat kutusunada bakma sen oyununu oyna salla ergenleri yaw :D

jackalmami

jackalmami

Üye
revengeful bırakırsa bende bırakırım :hih:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bende bırakırım...

- - - Eklendi - - -

Mert abi biz bırakırsak alpayda bırakçak yapma etme gel oyuna bak ne kadar çok hayranın var :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya saçmalıklardan biri ise spawn çekince şehre ışınlanıyoruz. Şehirde evi olmayanlar napacak yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt