Minecraft Vps Server Kapatıldı......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici

Vaaaay helal olsun abi be :D Ben bikere bile elmas bulamadım :D Ama çok fazla altın bulmuştum bi kere maden keşfettim. :D
Abi serverda şehir var o şehri 2 gün sonra açıcaz istersen survivalde takılabilirsin ;)
lavlara kadar in :D Sadece oralarda var. Altın görürsen zaten oralarda elmasda vardır. Ortak yerleri var çünkü. Kömürlerin olduğu yerleri kaz lavların orda.

Otroligt

Otroligt

Üye
Yine düştü server

Otroligt

Otroligt

Üye
2 adam kömür madeni bulmuş indim 10 tane toplayım torch yaptım :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
O değilde bizim evin orda creeper patlayıp duruyor :D Onun sayesinde olta, fırın, yün sahibi oldum uğraşmadan :ehe

- - - Eklendi - - -

İsmail bu arada bana yaptığın evdeki fırını kullanma iznim yok.

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
O değilde bizim evin orda creeper patlayıp duruyor :D Onun sayesinde olta, fırın, yün sahibi oldum uğraşmadan :ehe

- - - Eklendi - - -

İsmail bu arada bana yaptığın evdeki fırını kullanma iznim yok.

Anlamadım bu izin olayını yaw. Gelince düzeltirim mert abi. Ama oyun sardı dimi gencçler itiraf edin :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya ölüp durmasam ve eşyalarımı kaybetmesem daha iyi olacakta :ehe Canım azken örümcekten çıkan şeyi yedim ve zehirlenip öldüm :D:D

- - - Eklendi - - -

Ya hani sizin yaptığınız yerlerde blok kıramıyoruz ya aynı o şekilde bunu ne kırıp kendiminkini koyaibliyorum nede kullanabiliyorum

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ya ölüp durmasam ve eşyalarımı kaybetmesem daha iyi olacakta :ehe Canım azken örümcekten çıkan şeyi yedim ve zehirlenip öldüm :D:D

- - - Eklendi - - -

Ya hani sizin yaptığınız yerlerde blok kıramıyoruz ya aynı o şekilde bunu ne kırıp kendiminkini koyaibliyorum nede kullanabiliyorum
abi yarın gelince düzeltçem söz :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Tamam acelesi yok zaten :ehe Ölüp durduğum için(hayvan yok etrafta :zzz: bu yüzden et bulmak zor) gelişemiyorum :zzz:

Otroligt

Otroligt

Üye
Server gitti :ah

Revengeful

Emekli Yönetici
Halkın arasına kılık değiştirip karışan padişahlar gibi :D adam zengin :D
o mekanının tabanı tehlikeli ya. Su var çünkü.

Otroligt

Otroligt

Üye
Birşey olmaz ya düzeltirim ben orayı :eller: :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bizim madendemi yasionuz gencler baska eve ciktiysaniz gonul koyarim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bizim madendemi yasionuz gencler baska eve ciktiysaniz gonul koyarim :D
Bizim madende lavlarla macera yaşadık :D Tünel kazmaya devam ediyorduk meğerse arkadamızdan lav geliyormuş :D Daracık tünelde can verecektik :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt