Minecraft Pocket Edition symbian belle için varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft Pocket Edition symbian belle için varmı ?
[video=youtube;izZ8LdC-lDk]http://www.youtube.com/watch?v=izZ8LdC-lDk[/video]

beyler bir minecraft hastası olarak çok araştırdım ama symbian için yok.bizim arkadaşlar iphone 4 ve sgs2 multiplayer oynayabiliyor bu oyun neden hala symbian için çıkmadı ? abi oyunun pc versiyonu zaten 50 mb grafik desen zaten cubic bir oyun yapısı. neden symbian developers neden _?

keys1903

keys1903

Üye
ah nokıa ahhh

mcalisir

Üye
olsa da oynasak....

Mr.Dan - C6-01

Mr.Dan - C6-01

Üye
Sabahtan beri arıyorum bulamadım symbian belle için acaba nokia ya da minecraft ile iletişimdemi bulunsak

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
benim bildiğim yok kardesim maalesef

uribaju

uribaju

Üye
oyunu çok kolay kaldırır ama minecraftla iletisime geçilmesi lazım bir de online olursa tadından yenmez cidden :)
Hatta bu şekilde S^3 lerin kaldırabileceği çok pc oyunu var ama çoğu bizim telefonlara çıkartmıyo

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ölmüş bir işletim sistemine ben de oyun çıkarmazdım

Preloader

Preloader

Üye
Arkadaşlar minecraft en iyi pc'lerde bile kasabiliyor grafikleri kötü olabilir fakat java tabanlı olduğundan güç istiyor. Ama belki s^3, Symbian Anna, Belle`lerde minecraft pocket edition çalışabilir ...

İYİ FORUMLAR :D

- - - Eklendi - - -

Ama isterseniz ComCraft diye bi oyun var S^3'ler için minecrafta benziyor java tabanlı -->

ARM_TR

ARM_TR

Üye
ComCraft Var Texture Falan Atın Bide Yeni Sürümde Tam MineCraft Gibi Olacakmış Adama Yalvardım Alphasını Verdide Çalıştığı Sürümün. Telefonda Denedim Baya Bug Var Ama Neredeyse MineCraft Olmuş O Sürüm Çıkınca Oooh Mis Gibi MineCraft.

Siteyi Takip Edin Diye Site Adresi:

+1 :D

Üst Alt