Moto_G Üye Nyks58' Alıntı: Bende oyunun 0.9.4 sürümü yüklü ve Mojang hesabıma giriş yapamıyorum. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ve hangi sürümü kullanırsak servere girebiliriz? Genişletmek için tıkla ... Buldum yapmayı beyler
Nyks58' Alıntı: Bende oyunun 0.9.4 sürümü yüklü ve Mojang hesabıma giriş yapamıyorum. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ve hangi sürümü kullanırsak servere girebiliriz? Genişletmek için tıkla ... Buldum yapmayı beyler
Moto_G Üye Nyks58' Alıntı: Anlatır mısın? Genişletmek için tıkla ... Hatada geliştiriliyor diye bir uyarı veriyor düzelir blki
Nyks58' Alıntı: Anlatır mısın? Genişletmek için tıkla ... Hatada geliştiriliyor diye bir uyarı veriyor düzelir blki
mürteza16 Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: 0.9.5 te online a girilmiyor birde 0.7.5 i deniyeyim Genişletmek için tıkla ... 0.9.5 için pluginler çıkmadı
teknolojibaronu' Alıntı: 0.9.5 te online a girilmiyor birde 0.7.5 i deniyeyim Genişletmek için tıkla ... 0.9.5 için pluginler çıkmadı
teknolojibaronu Üye mürteza16' Alıntı: 0.9.5 için pluginler çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Üyelik var fakat login yapamıyorum
mürteza16' Alıntı: 0.9.5 için pluginler çıkmadı Genişletmek için tıkla ... Üyelik var fakat login yapamıyorum
007wolverine Üye mürteza16' Alıntı: 0.9.5 için pluginler çıkmadı Genişletmek için tıkla ... çok bekletecekler gibi