Minecraft Pocket Edition Serverler

Sponsorlu Bağlantılar

alisait07

alisait07

Üye
Arkadadlar pocket realms paused hatasi yasayanlarin cozumunu arastirdim mojang in resmi sitesinde bununla ilgili bir yazi vardi pocket realms paused diye duzelmesi icin 0.9.0 guncellemesinde pocket realms baslatilcakmis sitesindr 25 nisanda yeni guncelleme gelcek diyo ama daha gelmedi :-(

• Beğen
Tepkiler: sakreis

sakreis

Üye
Teşekkürler
Arkadadlar pocket realms paused hatasi yasayanlarin cozumunu arastirdim mojang in resmi sitesinde bununla ilgili bir yazi vardi pocket realms paused diye duzelmesi icin 0.9.0 guncellemesinde pocket realms baslatilcakmis sitesindr 25 nisanda yeni guncelleme gelcek diyo ama daha gelmedi :-(

Ozamana kadar servere giremiyecegiz ?

alisait07

alisait07

Üye
Teşekkürler

Ozamana kadar servere giremiyecegiz ?
onceden giris yapsaydin suanda girerdin yeni guncellemeyi bekle bir kac haftaya gelir mojangin youtubeunda oyunu actilar oynadi bile sadrce buglari duzeltiyorlar

CengizHan2

CengizHan2

Üye
Krds logine tiklayinca service unvaliable diye bi hata veriyor pockets realm diye bisi cikio ekranda ne yapmaliyim yrdmci olursn sevinirim

Moto_G

Üye

Herkes 'de server'a nasıl girileceğini merak ediyormuş. Bende en çok seçilen 3 server ve girmesini anlatacağım.

İlk olarak 3 server çok tercih ediliyor :

1- Hunger Games
İp: sg.lbsg.net

2- Capture The Flag
İp: ctf.lbsg.net

3- İsland Life
İp: island.lbsg.net

Server'a nasıl gireceğim ? :Play 'e tıklayıp edite basın. External'e basın name kısmına istediğinizi yazın ip kısmı na verdiğim ip' lerden birisini girin. Add servere basın ve GİRİN !

Eğer ki unable to connect to world hatası alıyorsanız sağ alt köşede bulunan ingiliz anahtarı simgesine basın. Login diyip mojang hesabınıza giriş yapın. Artık istediğiniz servere girebilirsiniz. :oke:

Mojang'a üye değilseniz üye olmak için

BiR TEŞEKKÜR YETER :oke:
Hacı oyuna giriyom /register yapıyom olmuyo mojang hesabınada giremiyorum o anahtar çıkmıyor

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Sorun sende var sadece. Bende sorun yok.

Moto_G

Üye
Wifi ile mi giriyorsun? Mojanga üye misin?
Ewet wifi mojanga üyeliği var şuan 0.8.1 baska apk varsa onu deneyeyeyim ikiside farkli apk ikiside farklı telefon aynı hata üyeyim ama bir türlü giremiyorumki

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Kardeş mojang hesabıma giriş yapmak istiyorum ama o kısım açılmıyor.

Moto_G

Üye
Kardeş mojang hesabıma giriş yapmak istiyorum ama o kısım açılmıyor.
Aynen o sorun bendede var internette ona dair 1 tane var söyleyeyim istersen dediklerini yaptım bişey olmadı ama

• Beğen
Tepkiler: Albatros Suvarisi
Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Aynen o sorun bendede var internette ona dair 1 tane var söyleyeyim istersen dediklerini yaptım bişey olmadı ama
Ya kardeş giriş yapmak istiyorum ama ona bastığımda Pocket Realms Paused diyor.Bunun bi çözümü yokmu?

Moto_G

Üye
Ya kardeş giriş yapmak istiyorum ama ona bastığımda Pocket Realms Paused diyor.Bunun bi çözümü yokmu?
Aynı hata bende var yaz youtubeye minecraft pocket edition pocket realms paused geliyo bitane video bak istersen

Nyks58

Üye
Sorun sende var sadece. Bende sorun yok.
Bende oyunun 0.9.4 sürümü yüklü ve Mojang hesabıma giriş yapamıyorum. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ve hangi sürümü kullanırsak servere girebiliriz?

Üst Alt