alisait07
Üye
Arkadadlar pocket realms paused hatasi yasayanlarin cozumunu arastirdim mojang in resmi sitesinde bununla ilgili bir yazi vardi pocket realms paused diye duzelmesi icin 0.9.0 guncellemesinde pocket realms baslatilcakmis sitesindr 25 nisanda yeni guncelleme gelcek diyo ama daha gelmedi :-(
onceden giris yapsaydin suanda girerdin yeni guncellemeyi bekle bir kac haftaya gelir mojangin youtubeunda oyunu actilar oynadi bile sadrce buglari duzeltiyorlarTeşekkürler
Ozamana kadar servere giremiyecegiz ?
Teşekkürler

Hacı oyuna giriyom /register yapıyom olmuyo mojang hesabınada giremiyorum o anahtar çıkmıyor
HerkesLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'de server'a nasıl girileceğini merak ediyormuş. Bende en çok seçilen 3 server ve girmesini anlatacağım.
İlk olarak 3 server çok tercih ediliyor :
1- Hunger Games
İp: sg.lbsg.net
2- Capture The Flag
İp: ctf.lbsg.net
3- İsland Life
İp: island.lbsg.net
Server'a nasıl gireceğim ? :Play 'e tıklayıp edite basın. External'e basın name kısmına istediğinizi yazın ip kısmı na verdiğim ip' lerden birisini girin. Add servere basın ve GİRİN !
Eğer ki unable to connect to world hatası alıyorsanız sağ alt köşede bulunan ingiliz anahtarı simgesine basın. Login diyip mojang hesabınıza giriş yapın. Artık istediğiniz servere girebilirsiniz.
Mojang'a üye değilseniz üye olmak içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BiR TEŞEKKÜR YETER![]()
Oyunu açınca sağ altta olması lazım.Hacı oyuna giriyom /register yapıyom olmuyo mojang hesabınada giremiyorum o anahtar çıkmıyor
Yok işte oyunda /register 123abc yazıyom mesala error during authen.. bişey yazıyoOyunu açınca sağ altta olması lazım.
O anahtara tıklıyıp login diyorum hizmet kullanılamıyor uyarısı veriyor istersen sende bu bakOyunu açınca sağ altta olması lazım.
Pocket realms paused diyorO anahtara tıklıyıp login diyorum hizmet kullanılamıyor uyarısı veriyor istersen sende bu bak
Bidaha denesene 2telefondada denedim aynı hata pocket realms pausedSorun sende var sadece. Bende sorun yok.
/register sf24 felan yapınca error during auth... felan diyoSorun sende var sadece. Bende sorun yok.
Wifi ile mi giriyorsun? Mojanga üye misin?/register sf24 felan yapınca error during auth... felan diyo
Ewet wifi mojanga üyeliği var şuan 0.8.1 baska apk varsa onu deneyeyeyim ikiside farkli apk ikiside farklı telefon aynı hata üyeyim ama bir türlü giremiyorumkiWifi ile mi giriyorsun? Mojanga üye misin?
Aynen o sorun bendede var internette ona dair 1 tane var söyleyeyim istersen dediklerini yaptım bişey olmadı amaKardeş mojang hesabıma giriş yapmak istiyorum ama o kısım açılmıyor.
Ya kardeş giriş yapmak istiyorum ama ona bastığımda Pocket Realms Paused diyor.Bunun bi çözümü yokmu?Aynen o sorun bendede var internette ona dair 1 tane var söyleyeyim istersen dediklerini yaptım bişey olmadı ama
Aynı hata bende var yaz youtubeye minecraft pocket edition pocket realms paused geliyo bitane video bak istersenYa kardeş giriş yapmak istiyorum ama ona bastığımda Pocket Realms Paused diyor.Bunun bi çözümü yokmu?
Bende oyunun 0.9.4 sürümü yüklü ve Mojang hesabıma giriş yapamıyorum. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ve hangi sürümü kullanırsak servere girebiliriz?Sorun sende var sadece. Bende sorun yok.