mürteza16 Üye Konu Sahibi v0.9.5 çıkmış. Android 2.3 ve üzerinde çalışmaktadır. link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v0.9.5 çıkmış. Android 2.3 ve üzerinde çalışmaktadır. link: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
reflex Üye MOd çıkınca 0.9.0 a paylaş ta hem online yaparız hemde quary falan kurarız maden aramak çok zor amden modu falan lazım
MOd çıkınca 0.9.0 a paylaş ta hem online yaparız hemde quary falan kurarız maden aramak çok zor amden modu falan lazım
mürteza16 Üye Konu Sahibi reflex' Alıntı: MOd çıkınca 0.9.0 a paylaş ta hem online yaparız hemde quary falan kurarız maden aramak çok zor amden modu falan lazım Genişletmek için tıkla ... Paylaşırım.
reflex' Alıntı: MOd çıkınca 0.9.0 a paylaş ta hem online yaparız hemde quary falan kurarız maden aramak çok zor amden modu falan lazım Genişletmek için tıkla ... Paylaşırım.
Fx.sasser Üye Asus memopad tablet aldım ama minecraft çalışmıyor deli oldum valla sırf minecraft oynamak için aldım ama açılmıyor acil yardım
Asus memopad tablet aldım ama minecraft çalışmıyor deli oldum valla sırf minecraft oynamak için aldım ama açılmıyor acil yardım
mürteza16 Üye Konu Sahibi Fx.sasser' Alıntı: Asus memopad tablet aldım ama minecraft çalışmıyor deli oldum valla sırf minecraft oynamak için aldım ama açılmıyor acil yardım Genişletmek için tıkla ... Android kaç? MaxiDeal' Alıntı: 52 coin yaptim. Yavas yavas gelişiyorum. SonOyuncu da oynayan varmı? Genişletmek için tıkla ... Coin? Nasıl yani? Mobilde mi?
Fx.sasser' Alıntı: Asus memopad tablet aldım ama minecraft çalışmıyor deli oldum valla sırf minecraft oynamak için aldım ama açılmıyor acil yardım Genişletmek için tıkla ... Android kaç? MaxiDeal' Alıntı: 52 coin yaptim. Yavas yavas gelişiyorum. SonOyuncu da oynayan varmı? Genişletmek için tıkla ... Coin? Nasıl yani? Mobilde mi?
EmekHırsızı Üye mürteza16' Alıntı: Android kaç? Coin? Nasıl yani? Mobilde mi? Genişletmek için tıkla ... Çok pardon ben pc için olanından bahsediyonuz zannettim minecraft mobilde server varmi üye olup oynayabiliyomuyuz odalarda hunger games filan
mürteza16' Alıntı: Android kaç? Coin? Nasıl yani? Mobilde mi? Genişletmek için tıkla ... Çok pardon ben pc için olanından bahsediyonuz zannettim minecraft mobilde server varmi üye olup oynayabiliyomuyuz odalarda hunger games filan
mürteza16 Üye Konu Sahibi MaxiDeal' Alıntı: Çok pardon ben pc için olanından bahsediyonuz zannettim minecraft mobilde server varmi üye olup oynayabiliyomuyuz odalarda hunger games filan Genişletmek için tıkla ... Evet.
MaxiDeal' Alıntı: Çok pardon ben pc için olanından bahsediyonuz zannettim minecraft mobilde server varmi üye olup oynayabiliyomuyuz odalarda hunger games filan Genişletmek için tıkla ... Evet.
007wolverine Üye MaxiDeal' Alıntı: Çok pardon ben pc için olanından bahsediyonuz zannettim minecraft mobilde server varmi üye olup oynayabiliyomuyuz odalarda hunger games filan Genişletmek için tıkla ... hunger games oynanabiliyor pe'de
MaxiDeal' Alıntı: Çok pardon ben pc için olanından bahsediyonuz zannettim minecraft mobilde server varmi üye olup oynayabiliyomuyuz odalarda hunger games filan Genişletmek için tıkla ... hunger games oynanabiliyor pe'de
EmekHırsızı Üye mürteza16' Alıntı: Son sürümde oynanmıyor. Genişletmek için tıkla ... Anladım. son sürüm hangisidir acaba 0.0.0 seklinde yazabirmisin
mürteza16' Alıntı: Son sürümde oynanmıyor. Genişletmek için tıkla ... Anladım. son sürüm hangisidir acaba 0.0.0 seklinde yazabirmisin
mürteza16 Üye Konu Sahibi MaxiDeal' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kavr' Alıntı: 0.8.1 de oynanabiliyordu hunger games. Genişletmek için tıkla ... Aynen.
MaxiDeal' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... kavr' Alıntı: 0.8.1 de oynanabiliyordu hunger games. Genişletmek için tıkla ... Aynen.