KingDroid Üye ghstr' Alıntı: bende de aynı hata pe de sw işi karışık ya bende uğraştım ama beceremedim Genişletmek için tıkla ... Wifiden bile giremedim
ghstr' Alıntı: bende de aynı hata pe de sw işi karışık ya bende uğraştım ama beceremedim Genişletmek için tıkla ... Wifiden bile giremedim
KingDroid Üye kavr' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Sen bi server kur hic cikma biz gelmeye calisalim
TheLastRevolution Üye kavr' Alıntı: Sürüm kâç Genişletmek için tıkla ... 0.9.5.1 bende wi-fi den abanıyorum
KingDroid Üye ghstr' Alıntı: 0.9.5.1 bende wi-fi den abanıyorum Genişletmek için tıkla ... Benimki 0.9.5.0
TheLastRevolution Üye frknkrc44' Alıntı: 0.9.5.0 orijinal Genişletmek için tıkla ... play den para verip de mi indirdin ?
TheLastRevolution Üye mürteza16' Alıntı: Kavr oyuna gir bi.Salla. Hunger games'e girdim. Genişletmek için tıkla ... hunger games in ip sini falan yazsana :P
mürteza16' Alıntı: Kavr oyuna gir bi.Salla. Hunger games'e girdim. Genişletmek için tıkla ... hunger games in ip sini falan yazsana :P
mürteza16 Üye ghstr' Alıntı: ip be ip sen ver ben beklerim veya ip nin olduğu linki at ulen Genişletmek için tıkla ... ip: sg.lbsg.net Orada tabelalar var. Tıkla sırayla. Boş olan servere girersin.
ghstr' Alıntı: ip be ip sen ver ben beklerim veya ip nin olduğu linki at ulen Genişletmek için tıkla ... ip: sg.lbsg.net Orada tabelalar var. Tıkla sırayla. Boş olan servere girersin.
TheLastRevolution Üye mürteza16' Alıntı: ip: sg.lbsg.net Orada tabelalar var. Tıkla sırayla. Boş olan servere girersin. Genişletmek için tıkla ... port ??*
mürteza16' Alıntı: ip: sg.lbsg.net Orada tabelalar var. Tıkla sırayla. Boş olan servere girersin. Genişletmek için tıkla ... port ??*