Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft 1.5.2-Gelin Oynayak
Sponsorlu Bağlantılar
mucahitherken
Üye
Konu Sahibi
Minecraft 1.5.2-Gelin Oynayak
Arkadaşlar MC oynayanlar varsa.Gelin hamachi'yle oynayak.
NOT:Ben hamchi yle nasıl MC oynanır bilmiyorum ama öğretirsiniz yaparız
MaxiHan
Üye
Konu yeri yanlis
mucahitherken
Üye
Konu Sahibi
Neden ki ben öyle hem oynarız hem sohbet ederiz diye açtım.açtığım yerde.Maxicep Oyun ve Sohbet Kafe değil mi zaten?
MaxiHan
Üye
Yeri pc oyunlari olmasi gerek bildirdim.
mucahitherken
Üye
Konu Sahibi
Peki.Yönetici neyi uygun gördüyse o.
HeavyXS
Üye
Multiplayer ne yapmayı düşündüğüne bağlı. Hani creative bina kurarız dersen beni sarmaz da, 2-3 kişi daha bulur mağara gireriz dersen o olabilir bak Hamachi de, minecraft da yüklü değil. 2-3 kişi daha çıkarsa indiririm.
Multiplayer ne yapmayı düşündüğüne bağlı. Hani creative bina kurarız dersen beni sarmaz da, 2-3 kişi daha bulur mağara gireriz dersen o olabilir bak Hamachi de, minecraft da yüklü değil. 2-3 kişi daha çıkarsa indiririm.
Yok creative değil.Oda beni sarmaz zaten.Kaç tane yapım yarım.
Ne bilim bende bilmiyom yapmayı amaöğreten olursa yapıp bi survıval oynarız dediydim.
HeavyXS
Üye
2 kişi, yazıyla tadı çıkmıyor. 3-4 kişi, skyple ile falan atmak lazım. Ama ben skype kullanamıyorum ( fazla korumacı aile diyeyim. malesef )
Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Arkadaslar comodo yükleyin bana pm atin ben sizi eklerim kendi serverim var comodo yukleyin hamachi bitti artik
Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Her turlu yardimci olurum
Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
İnternetten comodo yu indirin uye.olun programi acin yukarida mevcut ağa katil yazar oraya ağ adı turnuva73 şifre 123 girin buraya sohbet edek.ve oyun atalım herkesi bekliyorum