Milyon Dolarlık Bebekler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Milyon Dolarlık Bebekler

Türk mankenlerin malvarlıkları tartışıladursun, dünya modellerinin 1 yıl içinde kazandığı paralar dudak uçuklatıyor... İşte, 2005 yılında kazandığı milyon dolarlarla 'en çok kazanan ilk 5 model'in listesi...

Gisele Bundchen
25 yaşındaki Brezilyalı model, 15.2 milyon dolar kazandı. Kazancına, reklam filmlerinden kazandığı paralar da eklenirse mal varlığı 45 milyon dolar.

Heidi Klum
Geçtiğimiz aylarda çocuk sahibi olan 32 yaşındaki Heidi Klum'un kazancı, 7.5 milyon dolar. Klum, doğumdan sadece 2 ay sonra defileye çıkarak şaşırtmıştı.

Tyra Banks
Victoria's Secret mankeni Tyra Banks'in geçen yıl kazandığı ücret, 6 milyon dolar. Tyra yaptığı şovdan da program başına binlerce dolar alıyor.

Kate Moss
İngiliz modelin adı uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle zarar görse de 32 yaşındaki model, geçtiğimiz yıl 5.8 milyon dolarlık bir kazancın sahibi oldu.

Adriana Lima
Listenin en genç ismi olan 24 yaşındaki Adriana Lima. Adriana 4.5 milyon dolar kazanarak listede en çok kazanan modeller arasındaki yerini aldı.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende ciddi ciddi bebek sanmıştım..

__Midas__

__Midas__

Üye
yavrularım benim

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
futbolculardan ii kazaniyolar walla

slayer

Üye
Gisele Bundchen nasıl bu kadar baştacı yapılıyor anlamıyorum. Sesi bile iğrenç...
Alessandra Ambrosio'yu tek geçerim

hidayet

hidayet

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 13 2006, 05&#58;00 PM) [post=278191]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bende ciddi ciddi bebek sanmıştım..
[/b][/quote]
aynısını şimdi bende yaşadım

Exclima

Exclima

Üye
ben de ciddi olarak "bebek" sandım

ee dünya çapında ünlü bir manken olursan, çoğu reklama da çıkarsan kazanç da o kadar büyük...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
sanırım bende ole sandım ama farksız

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Bunların birini ayarlayıp, hayatımızı kurtarmalıyız.

tofy

Üye
bende bebek sandım

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; Feb 13 2006, 08&#58;21 PM) [post=278346]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bunların birini ayarlayıp, hayatımızı kurtarmalıyız.
[/b][/quote]

Hemen abi

keano

Üye
ben Gisele ile 2 ay ciktim, yemek memek yapamaz beceriksizin tekiydi... numarasini isteyen varsa veriyim

VoLo

VoLo

Üye
<div class='quotetop'>(keano &#064; Feb 14 2006, 03&#58;07 AM) [post=278610]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben Gisele ile 2 ay ciktim, yemek memek yapamaz beceriksizin tekiydi... numarasini isteyen varsa veriyim
[/b][/quote]

iyiydi

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle sizleri kandırmadımm bende haberi okudugumda bebek sandım sonra ilgi çekeceğini görüp yeni konu konu olarak sizlere sundumm dünyaya manken olarak gelmek varmısss bunlarınn kazandıkları paraların haddi hesabı belli değil ne diyelim allah daha cok versinn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt