Atakan Üye Bazı yorumları okuyunca diyorum ki ; Bunlar Müslüman olduğunu Ramazan ayında mı hatırlıyor acaba ? Üstelik konuyu çarpıtıyorlar. İlginç. Benim açımdan hiçbir sakıncası yok ..
Bazı yorumları okuyunca diyorum ki ; Bunlar Müslüman olduğunu Ramazan ayında mı hatırlıyor acaba ? Üstelik konuyu çarpıtıyorlar. İlginç. Benim açımdan hiçbir sakıncası yok ..
Mss Yzc Üye ben sadece fikrimi belirtmek istemiştm demekki burda herşeye dışardan bakmak gerekiyomuş yorum yapmam hataymış afedersiniz.
ben sadece fikrimi belirtmek istemiştm demekki burda herşeye dışardan bakmak gerekiyomuş yorum yapmam hataymış afedersiniz.
ĄRMOЙİ Üye Mss Yzc' Alıntı: benmi? Genişletmek için tıkla ... Yok Arkadaşım sana değil praetor'a yazdım ben hemen yanlış anlama
Mss Yzc' Alıntı: benmi? Genişletmek için tıkla ... Yok Arkadaşım sana değil praetor'a yazdım ben hemen yanlış anlama
Mss Yzc Üye _PROTON_' Alıntı: Yok Arkadaşım sana değil praetor'a yazdım ben hemen yanlış anlama Genişletmek için tıkla ... Peki
_PROTON_' Alıntı: Yok Arkadaşım sana değil praetor'a yazdım ben hemen yanlış anlama Genişletmek için tıkla ... Peki
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Benim mesajımı alıntılayarak cevap verdiğine göre elbette size sesleniyor... Genişletmek için tıkla ... Süper
Praetor' Alıntı: Benim mesajımı alıntılayarak cevap verdiğine göre elbette size sesleniyor... Genişletmek için tıkla ... Süper