Milli Takımı bulduk!

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Milli Takımı bulduk!






Fatih Terim: Bu galibiyetle kaybettiklerimizi geri kazandık.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti galibiyeti sonrası yine çarpıcı ifadeler kullandı. Tecrübeli teknik adam, "Güzel maç oldu. Ümit ederim bu bize yeter. Bize yakışan buydu, ümit ederim sonucu bize turu geçmeye yeter. O zaman daha anlamlı olur. Taraftarın en azından bir kısmı milli takımlarıyla gurur duymuştur bu gece. Turnuva başından beri konvoy halinde Fransa'da geziyorsanız bunu milli takımın burada olmasına borçluyuz. Turnuvalarda olmamız gerekiyor" dedi.

Terim, böyle bir dönüşün olması gerektiğini de belirterek, "Bizim en önemli özelliğimiz buraya kattığımız yüreğimiz. Açıkçası 2-0'a çok konsantre olmuştuk. 4'ü bulup garantileyebilirdik. Ama kamuoyundaki baskı "Acaba kaybedebilir miyiz?"e götürdü takımı. Allah'a şükür bu kadar şeyin altından kalktık" diye konuştu.

Usta hoca, "Ümit ederim bundan sonra ilk iki maçtaki gibi oynamayız" derken basın toplantısında da ilginç ifadeler kullandı. Terim, "Biz iki milli maçta Milli Takım'ı kaybetmiştik. Bu maçta geri kazandık. Milli Takım'ı bulduk. Turnuvada kalırsak, yeni başlamış gibi olacağız. Bundan daha iyi olacağız" dedi. Fatih Terim, TRT'ye açıklama yapmayacağını da söyledi.
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'


'Şeref'

Emekli Yönetici
Çok yukleniyorlar Fatih hocaya :D
 
  • Beğen
Tepkiler: jojo_va

'Şeref'

Emekli Yönetici
Fatih Terim kamuoyu baskısı "acaba kaybedermiyize götürdü" demiş ama kamuoyu baskısı olmasa belki bu kadar iyi koşmayacaklardı. Baskı iyidir.:D
 
  • Beğen
Tepkiler: jojo_va


Üst Alt