Milli Takımda Fatih Terim Dönemi Bitiyor Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Milli Takımda Fatih Terim Dönemi Bitiyor Mu?
Mynet ve Fanatik'te yer alan haberlere göre iki başkan adayı Fatih Terim'i artık düşünmüyor...

Yılmaz'dan Terim'e veto - 02.01.2006 12:51

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 19-20 Ocak tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkanlık için aday olan Mehmet Ali Yılmaz, "Fatih Terim, Milli Takım'daki dönemini tamamlamıştır" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz, özel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, federasyon başkanlığına seçilmesi durumunda Fatih Terim ile devam etmeyeceğini dile getirdi. Mehmet Ali Yılmaz, Fatih Terim'i, İsviçre maçlarında yaşanan olaylar nedeniyle suçlu bulduğunu söyleyerek, "Fatih Terim, Milli Takım'daki dönemini tamamlamıştır. Başkan seçilirsem kendisi ile devam etmeyeceğim. Bana göre İsviçre maçındaki olaylarda suçlu. Türkiye'nin itibarı sarsıldı" diye konuştu.

Fatih Terim'in geçmişteki başarılarını göz ardı etmediğini de vurgulayan Mehmet Ali Yılmaz, "Fatih Terim'in elde ettiği başarıları kimse göz ardı edemez. O, Türk futboluna büyük katkılar sağladı. Ama İsviçre maçında hatalıydı. Bence, Milli Takım için kan değişimi şart" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz ayrıca, Turkcell Süper Ligi'nde yabancı sayısının artmasından yana olduğunu, hakem atamalarının da yeniden kura sistemiyle yapılması gerektiğini belirtti.

Mynet - Spor

--------

2006’nın ilk bombası - 02.01.2006

Futbol Federasyonu Başkanlığı’na adaylığını koymak için 5 Ocak’ı bekleyen Haluk Ulusoy’un Mustafa Denizli ile bir görüşme yaptığı ve “Başkan olursam, Milli Takımın başına seni getireceğim” dediği öğrenildi

Geri sayım hızlandı
19-20 Ocak tarihlerinde yapılacak Futbol Federasyonu seçimleri için geri sayım tüm hızıyla devam ederken, yeni yılın en çarpıcı haberi Haluk Ulusoy cephesinden geldi. Başkan adaylığını açıklamak için Anayasa Mahkemesi’nin 5 Ocak’ta vereceği kararı bekleyen Ulusoy’un teknik direktörünü şimdiden belirlediği öğrenildi.

‘Benden haber bekle’
Mahkemeden, “Üniversite mezunu olmayanlar da federasyon başkanı seçilebilir” kararının çıkması halinde yarışa girecek olan Ulusoy’un halen İran’da çalışan Mustafa Denizli ile bir görüşme yapıp, “Beni bekle. Yarışa girer ve seçilirsem Milli Takımın başına seni getireceğim” mesajını verdiği bildirildi.

Fanatik

--------

Fatih Terim, Türk insanına 2006 finallerine gitme yolunda umut yarattığı için istenmiyor artık. Görevinden alınırsa "Türk Futbolu" diye birşey kalmaz. Başarıyı unutun. Koltuk sevdalılarına hayırlı, uğurlu olsun...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Okumuştum gazetede ama bence girerse seçime Ulusoy Kazanacak ve Gs kalkınacak..

aliekmel

Üye
haluk ulusoy ve mehmet ali yılmaz kazanamaz havasını alırlar

Haberci

Haberci

Üye
Terim'den istifa söylentilerine yanıt İstifa söylentilerine Milli Takımlar Teknik Direktörü Terim'den yanıt geldi Terim: 'Görevimin başındayım. Arkadaşlarımla birlikte çalışmaya devam ediyoruz' diye konuştu.
03 Ocak 2006 10:04

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim istifa söylentilerine noktayı koydu. Federasyon Başkan adayı Mehmet Ali Yılmaz'ın "Başkan seçilirsem Fatih Terim ile çalışmamız mümkün değil... Terim, İsviçre maçı olaylarından sorumludur ve başarısız olmuştur" sözlerinden sonra dün gözler Terim'e çevrildi. Başarılı teknik adam suskun kalırken, birçok internet sitesinde yer alan "Terim istifa edecek, ediyor" haberleri gündeme bomba gibi düştü. Terim, "Bu haberleri ben de duydum. Kimseye istifa edeceğimi söylemedim. Görevimin başındayım. Arkadaşlarımla birlikte çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu. Federasyon Başkanı Bıçakcı da Terim'in görevinin başında olduğunu belirterek, "Sayın Terim'e kimse görevini bıraktıramaz, buna izin vermez" dedi.

Aydın-Ulusoy zirvesi!

Bu arada Haluk Ulusoy dün Ankara'da daha önce adaylığını açıklayan Cemal Aydın ile biraraya geldi. 5 Ocak'ta Anayasa Mahkemesi'nin alacağı kararı bekleyen ve bir yandan da kulis faaliyetlerine hız veren Ulusoy, Aydın'a "Önümdeki engel kalkarsa adaylığımı destekle" dedi. A.Gücü Başkanı'nın Ulusoy'a olumlu cevap verdiği öğrenildi.

yitik savaşçı

Üye
    Konu Sahibi
Davada tazminat olmaz - 03.01.2006

Federasyon Başkan Adayı M.Ali Yılmaz’ın, “Terim dönemi sona erdi” sözlerinin üstüne açıklama yapan teknik adam, “Milli davada tazminat konuşulmaz. Yeni yönetim gelirse istifa ederim” dedi

İstifası cebinde
Futbol Federasyonu Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, “Seçilirsem Terim ile çalışmamız imkansız. Fatih Terim İsviçre maçı olaylarından sorumludur ve başarısız olmuştur” sözlerinin ardından gündeme Terim’in görevine son verilmesi durumunda ne kadar tazminat alacağı geldi. Yeni yönetimin önünü açmak için istifa hakkını kullanacağı öğrenilen Fatih Terim, “Ülke davası için yapılan görevden tazminat alınmaz” açıklamasını yaptı. Bu arada tecrübeli teknik adamın 5 yıllık sözleşmesinde tazminat maddesi bulunmadığı öğrenildi.

Tazminatı Terim öder
Terim, sözleşmeyi imzalamadan önce mukaveleye kendisinin istifa etmesi durumunda Futbol Federasyonu’na tazminat ödemeyi kabul ettiği yolunda bir madde koydururken, Federasyon’un Terim’den memnun kalmadığında ise kendisine bir kuruş bile tazminat ödenmemesini özellikle yine kendi istediği öğrenildi. Terim buna sebep olarak “Eğer bir teknik adam Milli Takım’da başarısız olup Futbol Federasyonu’na zarar verirse asıl tazminat o zaman ödenmesi gerekir” diye konuştuğu bildirildi.

Yöneticiler suçladı
Bu Fatih Terim’in yardımcıları için de geçerli. Oğuz Çetin, Müfit Erkasap, Eser Özaltındere de görevden ayrılırlarsa tazminat alamayacak. Tazminat maddesinin bulunmadığı için bazı TFF yönetim kurulu üyelerinin Levent Bıçakcı’ya sitem etmesi de dikkatlerden kaçmadı. İsminin açıklanmasını istemeyen iki Federasyon Yönetim Kurulu üyesinin “Terim ile Levent Bıçakcı anlaşma yaptı. Bizim hiçbir şeyden haberimiz olmadı” açıklamasını yaptı.

Fanatik

--------

Terim sanki koltuk için takımın başına geçti... Federasyon Başkanı Terimle devam etmeyecekse seçime hiç girmesin...

abuvice

abuvice

Üye
Valla kim kazanırsa kazansın etik olarak terimin istifa etmesi gerekir.

kikaksk

kikaksk

Üye
bence istifa etmesin turkiyede ondan iyi teknik adam yok bence cok büyük katkı sağlayacak milli takıma bence 2008 avrupa şampiyonasına kadar mill takımın başımda kalmalı..

dark_akhyls

Üye
eğer bu tür birşey olursa bence TÜRK milli takımları çok şey kaybeder... umarım böyle birşey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt