Milli takım = Symbian

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Milli takım = Symbian
İnce...

Tepkiler: DarkredBlue61 ve Mad EagLe

doc...

Üye
O bile fazla bence. Direk siyah beyaz ekran yani

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Yok hani Symbian eskiden popülerdi, saygındı; şimdi ayaklar altında. O yönden benzettim.

@Safak

Üye
hayır symbian zirvede bıraktı bence elop geldikten sonra symbian bitti ama milli takım dicek bişi bulamadım Milli Takım = Bada

zombaka

Üye
Buraya yazıyorum milli takım 3.olcak o gün bu konuyu hortlatcam

symbian yine stabildi bizim takım hallaç pamuğu gibi dağılıyor

Tepkiler: Metin MF

OPC

Üye
Milli maçları ve Süper Lig maçlarını izlemeyi bırakalı 2 seneden fazla oldu. Çok rezil durumda Türkiye'de futbol. Milli futbolcular aldıkları paraları rahat yiyebiliyorlar mı acaba. Söylenecek çok şey var da neyse

Tepkiler: Metin MF

SHS

Üye
Rezillik

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Buraya yazıyorum milli takım 3.olcak o gün bu konuyu hortlatcam
Bunu yazarken kendin inandın mı hocam allahaşkına? %100 haklısın İsmail.Galatasaray - Chelsea maçından önce Jose Mourinho basın toplantısı düzenlemişti. Ona "Takip ettiğiniz ya da beğendiğiniz Türk oyuncu var mı?" gibi bir soru sorulmuştu. O da "Türkiye'de birçok üst düzey oyuncu var. Ama ilgilenmiyorum. Türkiye'de futbolculara hak ettiklerinden fazla para veriliyor." demişti. Bunu ilk duyduğumda kızmıştım ama sonradan haklı olduğunu anladım.

Tepkiler: OPC

achambo

Üye
symbiana hakaretten yargılamak lazım

İstanbul başakşehirsporda zeki diye adını yeni duyduğum futbolcu daha bu hafta ferrarisini çaldırmış varın siz düşünün

ogzhnoTr

Üye
Milletin ferrarisi var bende burda snapchat windowsphone a ne zaman gelecek diye düşünüyorum.....