Milli Takım, Portekiz'e gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milli Takım, Portekiz'e gidiyor
2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık çalışmalarını 21 Mayıs'tan itibaren Avusturya'nın Leogang bölgesinde sürdüren A Milli Futbol Takımı, bugün yaptığı bir saatlik antrenmanla Avusturya kampını tamamladı.
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan milliler, gruplara ayrılarak 5'e 2 pas ve ayak tenisi çalıştı. Yarı sahada minyatür kalelere gol atma çalışmasıyla devam eden antrenman soğuma hareketleriyle sona erdi.
Ay-yıldızlı ekibin Avusturya'daki son antrenmanına dünkü Bulgaristan maçında sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağı kopan İsmail Köybaşı dışındaki tüm futbolcular katıldı.
Federasyon yetkilileri, İsmail Köybaşı'nın tedavi için bugün Türkiye'ye gönderileceğini belirtti.A Milliler bugün TSİ 15.30'da Portekiz'e hareket etmek üzere bölgeden ayrılacak. Kamp bölgesinden otobüsle 80 kilometre mesafedeki Salzburg havaalanına hareket edecek A Milliler, buradan uçakla Portekiz'in başkenti Lizbon'a gidecek.
2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık çalışmaları kapsamında 2 Haziran'da Portekiz ile hazırlık maçı yapacak milli takım, daha sonra Almanya'nın İngolstdat kentine geçerek 5 Haziran'da Ukrayna karşılaşacak.
Öte yandan Avusturya Futbol Federasyonu'nun, 15 Ağustos'ta hazırlık maçı oynamak üzere Türk Milli Takımı'nı Viyana'ya davet ettiği ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun da daveti kabul ettiği öğrenildi.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
haber metnini okuyunca ayak tenisi aklıma geldi :ehe

- - - Eklendi - - -

çok zevkli
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt