'Milli Takım için çok üzgünüm'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
'Milli Takım için çok üzgünüm'
Rijkaard, A Milli Takım'ın Afrika'ya gitme şansını yitirmesiyle birlikte Haldun Üstünel'i arayıp, “Türkiye'nin Dünya Kupası'nda olmayışı büyük şanssızlık. Galatasaray için de kötü oldu, çok üzgünüm” dedi.



Takımına verdiği iki günlük izinle birlikte Hollanda’nın yolunu tutan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Türk Milli Takımı’nın 2010 Dünya Kupası’na katılamayacak olması nedeniyle bir hayli üzgün olduğunu ifade etti. Bosna Hersek’in Estonya’yı yıkarak grupta ikinciliği garantilemesinin ardından Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu ve aynı zamanda yakın dostu olan Haldun Üstünel’i arayan Hollandalı hocanın, “Türkiye’nin Dünya Kupası’nda olmayışı büyük şanssızlık. EURO 2008’deki başarının ardından alınan bu sonuçlar gerçekten şaşırtıcı. Bu durum Galatasaray için de çok kötü oldu. Dünya Kupası deneyimi, birçok futbolcumuz için çok önemli bir deneyim olacaktı. Belki de birçoğunun değeri artacaktı, çok üzgünüm” diye konuştu.

Transferi de konuştular
İkilinin bu konuşmanın ardından transfer çalışmaları hakkında da görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi. Aslan’ın hocası Frank Rijkaard, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşecek olan antrenmanda takımının başındaki yerini alacak.

 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hepimiz üzgünüz ama Türk olduğumuz için alıştık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt