Milli takım´da şok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milli takım´da şok!

Azerbaycan´la karşılaşacak A Milli Futbol Takımızda kaleci Volkan Demirel sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Almanya ile oynadığı müsabaka sonrası sol alt baldırında gerilme ve ağrı hisseden Volkan’ın, yapılan testler sonucunda Azerbaycan karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Volkan Dermirel´in yerine, Fenerbahçe´nin yedek kalecisi Mert Günok aday kadroya davet edildi.

India

India

Üye
iyi oldu sadece volkan değil genel bir temizlik şart

• Beğen
Tepkiler: delrico
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
volkanın dün yediği goller ne öyle:ah adam resmen ağırlaşmış:pro:

• Beğen
Tepkiler: India ve Kingmortall
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Volkan ın kalede olmaması çok büyük bir kayıf milli takım adına ...

----------Eklendi @ 16:42:53 ---------- Yazıldı @ 16:42:04 ----------

volkanın dün yediği goller ne öyle:ah adam resmen ağırlaşmış:pro:

Hangi golde hatalıydı ? ... :pro: Çok merak ettim ?

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: India
Kingmortall

Kingmortall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: India ve delrico
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Dün Volkan ın yediği gollerde hiç bir hatası yoktu ...:oke:
Defansında , hakan balta , servet , sabri gibi kazmalar oynarsa , kalecinin pek fazla yapabileceği bir iş kalmıyor ...

EFG_07

EFG_07

Üye
aslında o gollerde volkanın suçu olduğunu düşünmüyorum tmm almanya çok güçlü bir takım olabilir ama bizlerde malesef rezil bir maç sergiledik

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben volkanın yediği goller ne öyle derken espri niyetinde söyledim bea ağız alışkanlığı:ehe defansında taş gibi egemen olması lazım:islik

India

India

Üye
Dün Volkan ın yediği gollerde hiç bir hatası yoktu ...:oke:
Defansında , hakan balta , servet , sabri gibi kazmalar oynarsa , kalecinin pek fazla yapabileceği bir iş kalmıyor ...

defans kötü olabilir ama almanlar volkanı kötü yerinden yakaladı yerden şut çekip durdular sonlara doğru golüde attılar ayrıca 3. golde g.gönülün saçma sapan bir hareketi vardı bıraksa belki sizin volkan kurtarırdı ama neyse geçti artık

• Beğen
Tepkiler: delrico
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
defans kötü olabilir ama almanlar volkanı kötü yerinden yakaladı yerden şut çekip durdular sonlara doğru golüde attılar ayrıca 3. golde g.gönülün saçma sapan bir hareketi vardı bıraksa belki sizin volkan kurtarırdı ama neyse geçti artık

Olaya sizin bizim gözüyle baktığın için ,
objektif olman mümkün olmadığı gibi , sana verilecek bir cevabımız da olamaz ... :oke:

MİLLİ TAKIMDA SİZ BİZ OLAYI YOKTUR ... Öncelikle bunu kafanıza yerleştirin ...

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Milli maçta bile Fenere yükleniyolar anlamıs degilim.
Bu ülkenin son sampiyonu kim suan hala liderlige oynayan kim?

kpln04

kpln04

Üye
cenk gönen duruken hala oynaması hata ama ya neyse

• Beğen
Tepkiler: India ve delrico
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
cenk gönen duruken hala oynaması hata ama ya neyse

Buyur bir de burdan yak :ehe
Cenk Gönen dedi yahu , birazdan biri de çıkar Ömer Catkıç der tam olur ...
:kop:

Volkan isminin yanında Cenk çok hafif kalıyor ... Çok pişmesi gerekiyor ...
Cenk önce , Beşiktaş ın 11inde oynasın , daha sonra Milli takıma belki girer ...:)

kpln04

kpln04

Üye
Buyur bir de burdan yak :ehe Cenk Gönen dedi yahu , birazdan biri de çıkar Ömer Catkıç der tam olur ...:kop: Volkan isminin yanında Cenk çok hafif kalıyor ... Çok pişmesi gerekiyor ... Cenk önce , Beşiktaş ın 11inde oynasın , daha sonra Milli takıma belki girer ...:)
hatır gönül işlerinden bıktık yıllarca onun cefasını çektik adam gençken oynat ama eleğini duvara asan adamları getirip oynatma volkan zaten şuan en iyi kalecimiz cenke yazık etmesinler babında demiştim

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
hatır gönül işlerinden bıktık yıllarca onun cefasını çektik adam gençken oynat ama eleğini duvara asan adamları getirip oynatma volkan zaten şuan en iyi kalecimiz cenke yazık etmesinler babında demiştim

Bende Cenk in iyi kaleci olduğunu düşünüyorum , ama Volkan ın yanında çok tecrübesiz ... Daha pişmesi gerekiyor Cenk in ... Üstelik Volkan da henüz genç :) Daha uzun yıllar bu formayı giyecektir bu şekilde devam ettiği sürece ...

Cenk , ileri de Milli takımda olabilecek bir kaleci ... Hayırlısı olsun ...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt