Milli revizyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Milli revizyon


[h=2]Abdullah Avcı’nın, Estonya önüne farklı 11 çıkaracağı belirtildi. Sercan, Tunay ve Mehmet Topal’ı kesmeyi planlayan Avcı, Gökhan, Selçuk ve Nuri’yi sahaya sürecek[/h]
2014 Dünya Kupası Elemeleri’ne Hollanda mağlubiyeti ile giren A Milli Futbol Takımımızda Estonya maçı öncesi revizyona gidilecek.
Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın savunmada stoperleri aynı bırakacağı, Gökhan Gönül’ü sağ beke monte edeceği öğrenildi. Genç teknik adam orta alanda ise köklü bir değişim yapacak. Sercan, Tunay, Mehmet Topal gibi isimleri yedek kulübesine çekecek olan Abdullah Avcı, sağ kanada Hamit Altıntop’u koyup, Nuri Şahin ve Selçuk İnan’ı da ortada kullanacak. Sol kanatta Arda Turan görev yapacak.
Forvet tercihini henüz belirlemeyen Teknik Direktör Abdullah Avcı, Burak Yılmaz ile Umut Bulut arasında seçim yapacak.

Egemen-Hakan kadrodan çıkarıldı
Bu arada sakatlığı devam eden Hakan Balta ve Egemen Korkmaz milli takım kadrosundan çıkarıldı.
Egemen Korkmaz’ın sağ dizindeki, Hakan Balta’nın sol kasığındaki sakatlıkların devam etmesi ve Estonya maçına yetişme şansları olmaması nedeniyle kadrodan çıkarıldıkları belirtildi.

İlk hazırlık Amsterdam’da
A Milliler, Estonya maçının ilk hazırlığını dün sabah Amsterdam’da gerçekleştirdi. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren antrenmana, kadrodan çıkarılan Egemen Korkmaz ve Hakan Balta dışındaki tüm oyuncular katıldı. Sv RAP Aanloop sahasındaki antrenmanda, Hollanda maçında oynayan oyuncular yarım saatlik rejenerasyon (yenilenme) çalışması yaparken, diğer oyuncular eşik idmanı ve 5’e 5 çalışması yaptı. A Milli Futbol Takımı, akşam saatlerinde İstanbul’a döndü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt