'Milli polemik burada bitmez'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Milli polemik burada bitmez'


[h=2]Hollanda'da Selçuk İnan'ı oynatmayınca yerden yere vurulan Abdullah Avcı, eşine az rastlanır şekilde Estonya maç kadrosunu sabah saatlerinde açıkladı. Yıldız futbolcu yine yedekti, 69'da oyuna girdi, 75'te de golünü attı. Ancak o anda sahada yaşananlar, 'Bu polemik burada bitmez' dedirtti[/h]
2-0’lık skorla kaybedilen Hollanda deplasmanında, ortaya konan futbol ve sonuçtan çok, Selçuk İnan’ın maçta 1 dakika bile oynatılmaması tartışıldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı bu kararından dolayı yerden yere vurulurken, Estonya karşısında yapacağı tercih merak konusu haline gelmişti. Genç çalıştırıcı ise eşine az rastlanır bir şekilde karşılaşmanın kadrosunu sabah saatlerinde açıkladı. Bu kadroda Selçuk’un adı yine yedekler arasındaydı. Mücadele başlayıp, golsüz devam ederken tribünlerden, “Selçuk İnan” sesleri yükselmeye başlayınca olası bir terslik halinde mevcut polemiğin daha da büyüyeceği anlaşılıyordu. Ancak üst üste gelen goller, tepkileri bir nebze olsun dindirdi. Karşılaşmanın 69. dakikasına gelindiğinde ise Umut Bulut oyundan çıkıyor, Selçuk İnan takıma dahil oluyordu.

Hemen görev yerine döndü


Oyuna girdikten sadece 6 dakika sonra Hasan Ali Kaldırım’ın soldan şık pasını net bir vuruşla gole çeviren Selçuk İnan’ın top ağlara gittikten sonra verdiği tepki ise aradaki soğukluğu bir anda gözler önüne serdi. Gole sevinmediği gibi, tebessüm bile etmeyen Selçuk, hemen görev bölgesine döndü. Bu sırada hocası Abdullah Avcı da maç içindeki genel tavırlarının aksine çok daha sakin ve soğukkanlı bir duruş sergiledi ve o da gole sevinmedi. İşte bu görüntü, ikili arasındaki buzların kolay kolay erimeyeceğinin adeta somut bir göstergesi gibiydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
273
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
268
DiaBLoS
ANIL
Cevap
1
Görüntüleme
286
DeV/AsA


Üst Alt