"Milli forma için zamanım geçti"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Milli forma için zamanım geçti"
2006 Dünya Kupası'nda İngiltere Milli Takımı'nın formasını giyen Owen Hargreaves, sonraki yıllarda bir türlü düzelmeyen sakatlıklarından dolayı kadroya dahil olamadı ve milli formadan uzak kaldı. Artık milli takıma çağrılmak gibi bir beklentisi olmadığını ifade eden 31 yaşındaki futbolcu, Alex Oxlade-Chamberlain gibi genç oyunculara şans verilmesi gerektiğini düşünüyor.

Goal.com'a özel açıklamalarda bulunan Hargreaves, "Son dört ya da beş yılda durumum çok farklı bir hal aldı. Bence hayatta nerede olduğunuzu ve kapasitenizin ne olduğunu bilmek çok önemli. İngiltere formasını giymek bile benim için büyük bir ayrıcalıktı ama artık sıra gençlere geldi. Alex Oxlade-Chamberlain gibi yetenekli oyuncuların şans bulmasından dolayı çok mutluyum. Çok yetenekli ve ileride büyük bir yıldız olacak." dedi.

Böyle değişimlerle takımların gelişim göstereceğini belirten tecrübeli futbolcu, "Roy Hodgson'ın yönetiminde mağlup edilmesi çok zor bir takım haline geldik. Joe Hart gibi çok yetenekli bir kalecimiz var. Defans dörtlümüz ve orta sahamız da oldukça kuvvetli. Uzun zamandır devam eden başarısızlığı bu kadro sonlandırabilir. Bireysel olarak da oyuncuların katıkısı geldiğinde herkesin izlemek istediği takım ortaya çıkacak." şeklinde konuştu.

Manchester City'deki geleceğinin henüz kesinleşmediğinin altını çizen orta saha oyuncusu, "Şu an sağlıklı ve oynamaya hazır olduğum için çok mutluyum. Henüz Mancini ile görüşmedim. Gerçekçi olmaktan yanayım. Benden faydalanmak istediği sürece onunla çalışırım." ifadelerini kullandı. Daha önce Bayern Münih forması da giyen Hargreaves, "Artık büyük bir takımın önemli bir parçaı olabilir miyim bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz. Geçtiğimiz sezon takım olarak çok iyi çalıştık ve mutlu sona ulaştık. Şu an bunun keyfini çıkarıyorum." dedi.

Owen Hargreaves, Kiev'de İngiltere-İsveç maçı öncesinde McDonald’s UEFA EURO 2012 etkilnlikleri kapsamında konuştu. McDonald’s, Avrupa genelinden 682 çocuğu Euro 2012'nin her maçından önce oyuncularla birlikte sahaya çıkmaları için bir araya getiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...