millet tutturmu$ n97 diye bo$verin yaa iphoneden $a$mayin siz!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
millet tutturmu$ n97 diye bo$verin yaa iphoneden $a$mayin siz!!!
n97(ozellikleri)
A-GPS ve Paylaşım

Nokia N97 dünyanın en gelişmiş mobil bilgisayarı olarak lanse edildi. QWERTY klavyeye ile 3.5” dokunmatik ekrana sahip internet bağlantısı ve paylaşım özellikleriyle dikkat çekiyor. Tanıtımındaysa vurgulanan konu “social location”. Bütünleşik A-GPS algılayıcısı ve elektronik pusulasıyla konumunuzu tespit ediyor. Nokia N97 kolayca sosyal ağlardaki bilgilerinizi, durumunuzu güncellemenize ve arkadaşlarınızla gerek konumunuz gerekse de fotoğraf, video gibi dosyalarınızı paylaşmanıza olanak verir.

Geniş Ekran ve Internet Olanakları

16:9 geniş ekran sayesinde web servis ve favori sitelerinizin widget araçlarıyla arayüzü kişiselleştirebilirsiniz. Tarayıcı aracılığıyla internette gezinebilir, flash videoları izleyebilir ve oyunlar oynayabilirsiniz.

İster Dokunun İster Klavye Kullanın

İsterseniz sahip olduğu QWERTY klavye ile SMS, e-posta ya da herhangi bir yazı gönderin isterseniz dokunmatik ekran arayüzü ile bu keyfi yaşayın.

Doldur Doldurabildiğin Kadar

Nokia N97 48 GB depolamayı destekliyor. 32 GB dahili hafızası bulunan ürün 16 GB micro-SD kart ile genişletilebiliyor.

Bu büyük hafızayı müzikle doldurup 1,5 Güne kadar müzik dinleyebilirsiniz. Nokia N97 yüksek kalite Carl Zeiss merceği ile 5 megapiksel kameraya sahip. DVD kalitesinde video yakalama özelliğine sahip. Ortam dosyalarınızı HSDPA ve WLAN üzerinden paylaşabilirsiniz.

iphone(ozellikleri)
Marka / Model
Marka Apple
Model iPhone 3GS
Form faktör Candybar
Renk Black, White
Şebeke
GSM şebeke 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G)
Servis 850, 900, 1800, 1900, 2100
Bağlantılar
Bluetooth v2.0 with EDR
Kızılötesi Hayır
Wi-Fi(WLAN) Evet
USB Evet2.0
Faks / Veri Evet
Ekran
Ana ekran Color TFT capacitive touchscreen
Renkli ekran 16.000.000 renkler
Boyutlar 88.9 mm.
Çözünürlük 320 x 480 piksel
Dış ekran Hayır
Bellek
Dahili bellek 16GB/32GB
Harici bellek Hayır
Bellek Kartı yuvaları Hayır
Bellek kartı tipleri Hayır
Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion
Bekleme süresi 360 Saat
Konuşma süresi 12 Saat
Arama
Tireşim Evet
Foto ID Evet
Melodiler MP3, Polyfone
Kamera
Kamera Evet
Megapiksel 3.15 megapiksel
Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2048x1536 piksel
Dijital zum Yesx
Optik zum Hayır
Otomatik netleme Evet
Flaş Hayır
Video kayıt Evet
İkinci (dahili) kamera Hayır
MMS Evet
T9 metin girişi Evet
E-posta Evet
HTML tarayıcı Evet
Multimedya
FM radyo çalar Evet
Java desteği Hayır
Ses çalar EvetAAC, MP3, WAV
Video oynatma EvetH263, H264, MP4, MPEG4
Özellikler
Melodi ekleme Evet
Ajanda fonksiyonları Voice command/dial
Görüntülü görüşme Hayır
Diğer özellikler Multi-touch input method, Auto-rotate, auto turn-off, 3.5 mm headset jack, Digital compass, Google Maps, TV-out, Photo browser, A-GPS, TomTom navigation, Geo tagging
Format
Ağırlık 133 g.
Boyutlar (Y x G x D) 115.5 x 62.1 x 12.3 mm

SyDeanT

SyDeanT

Üye
iPhone Kullanmayanlar Bilemez Tabiki 3GS Kullanıyorum Hız Bakımından n97 e Fark Yapar vb Özellikler :)

serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
aynen n97 sadece facebook ta guzel. iphonun tipi yeter ona ama millet n97 aldiktan sonra satmaya kalkisiyorlar bir ton para gidiyor alip satinca ama iphone oyle degil nereye ne kadara satarsan sat vala!!

--------------- Ekleme ---------------

tùrkiyeyi bilmem ama fransada herkez iphone tercih ediyor n97 ole fazla kimsede yok

mehmetaliy

Üye
senelerdir nokia kullandim 6230 N73 ve N96 yeni iphone sahibiyim inanin nokia ne kadar berbat bir telefonmus diyorum simdi iyiki iphone ye gecmisim cok harika telefon benim icin internete girmekti cepten diyecek kelime bulamiyorum herseyi ile mükkemmel senlerce ugrasmistim symbianlarla artik ugrasmak yok iyiki varsin iphone

serhat00

serhat00

Üye
    Konu Sahibi
:)))) hade yiyin gareeaa!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt