Millet oyunlar hangi işletim sisteminde daha iyi çalışı xp mi??? Win7 mi???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Millet oyunlar hangi işletim sisteminde daha iyi çalışı xp mi??? Win7 mi???
Arkadaşlar sizce oyunlarda en iyi performansı,görüntü kalitesini hangi işletim sisteminde alabiliriz???...

Xp de mi Win7 de mi??? :hmmm:hmmm:hmmm

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ben xp diyorum çünkü diğerleri Ekran kartı ve rami kullanıyorlar. Kim ne derse desin XP tamamen çökertilene ve ramden ve ekran kartından yemeyen bi işletim sistemi çıkana kadar XP :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Ama Win7 için üretilen driverlara daha çok önem veriyorlar... yani aynı ekran kartını win7 ye kur xpden daha güzel gözüküyor daha stabil çalışıyor sanki... Donanımlar için driverlar çok önemli...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
xp tabiki. hiç bi zaman masaüstünde xp den vazgeçmem.Oyunlarda daha yüksek fps verir xp

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Oyun pc olmasın , Ofice pclerinde en ideali Win7 . Uygulamaları çok iyi fakat dediğim gibi ram ve ekran kartı yiyiyor .

okankoc

okankoc

Üye
bu da sorumu tabiki xp :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tabiki Windows 7.Örneğin kaç arkadaş XP'de DirectX 11 kullanıyor?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla abi ben 2 sindede test ettim arada baya bi fps farkı oluyor.Xp diyorum

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
DirectX 11 desteği xpde yok mu???? bide ben zaten windows 7 64 bite geçmeye karar verdim DirectX 11 li bir ekran kartı aldıktan sonra...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tabiki yok.Microsoft Windows 7 ye müşterilerini çekebilmek için neredeyse ukraynadan hatun yollayacak.Hergün bir kampanya , yok kontör dağıtmalar vs. vs...

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Elbette. Düşünsenize yepyeni sistemler çıkarıyorsunuz kimse kullanmıyor , herkes eskisinde. Doğal olarak eskisini yok etmeye çalişiyorlar. Önce güncellemeleri kestiler sonra kampanyalar vb.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Yakında Çıkacak Oyunların Hepsi DirectX 11 İsteyecek... Adamlar Xp yi Bitirmeye Çalışıyor Çünkü Adamlara Gelen Sorunların Yarısı XP Yüzünden.. Bunlar Windows 7 Yi Felan Boşuna Mı ÇIkartıyorlar.. :) Oyun İçin Şunu Söylim.. Windows 7 de Grafik Çözünürlğü Daha Canlı Oluyor XP ye Oranla.. Düzgün Driverleri Yükledikten Sonra Win7'nin yanında XP Tosba Gibi Kalır..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt