najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
çok güzel teşekkür ediyorum ammaaaaa arkaplan siyah olsaymis tadından yenmezmis
teşekkürler.
duvarkağıdı değişiyo ama geri planda ki kalıyo..anlamıyorum ki bu kadar güzel bi twema yapılırda arka plan nasıl bööle saçma olur
rica ederim nasılsa duwarkağıdını deiştiriyosundur o kadar da önemli deil bence
- - - Eklendi - - -
rica ederim
karşımızda yine yeşil....
kardeşim ne olursa olsun emeğe saygımız var
duvarkağıdı değişiyo ama geri planda ki kalıyo..anlamıyorum ki bu kadar güzel bi twema yapılırda arka plan nasıl bööle saçma olur
rica ederim kardeşim.abi eline sağlık çok güzel cidden
vallahi kardeş öyle bi imkanimiz var da arkaplan siyah olursa çok çok çok teşekkür ederim.ama eğer bu işi yapmak zor ise uğraşmana gerek yok sadece ben için.
rica ederim kardeş
- - - Eklendi - - -
illaki değişsin diyosan deiştiririz kardeşsen istediğin resmi gönder ben hallederim ama unsigned olur
vallahi kardeş öyle bi imkanimiz var da arkaplan siyah olursa çok çok çok teşekkür ederim.ama eğer bu işi yapmak zor ise uğraşmana gerek yok sadece ben için.
resim gönder derken arkaplan simsiyah diyordum..resim iyi olmuyo da temalara
yok kardeş çok basitsen simsiyah mı istiyosun yoksa siyah ağırlıklı bi resim mi? dediğim gibi resmi gönder değiştireyim
- - - Eklendi - - -
tamamdır kardeş ilk sayfaya eklenmiştirresim gönder derken arkaplan simsiyah diyordum..resim iyi olmuyo da temalara...eğer arka plan tamamen simsiyah olursa zannımca çok çok hoş olacak...
kardeş sana kalbimin kökünden teşekkür ediyorum.ellerin dert görmesin.temadan ziyade sırf benim isteğim için uğraşman inan çok çok takdir edilecek bi davranış oldu.sırf bi kişi için zaman ayırdın.bizim buranın tabiri ile:işin gücün rast gitsin.tekrar tekrar teşekkür ederim.
eline saglık teşekkürler
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?